עדכון ערב לקראת מודל החלון הלבן
-
yakov123 למה של אתמול? לא.. עדכון של עכשיו. יש שם מערכת מטורפת. הלוואי עלינו. הגרסה הכי טובה של האפיק הזה עד עכשיו, והוא נשאר סטטי עלינו. מבחינת הקור - כמעט שלג אמיתי.
-
המבנה של האפיק והשהייה שלו עלינו מזכיר את המערכות הגדולות ביותר שהיו כאן לדעתי...
אבל זה רק לקוריוז כרגע, עדכון בודד של מודל אחד. יש עוד זמן. אבל נחמד לראות -
ובהמשך יש שם שלג אמיתי להערכתי
-
ישיר מה אתה מגדיר שלג אמיתי?
-
אקלימוס חח שאלה טובה. אני לא יודע מה מגדירים "שלג קלאסי". אבל כוונתי שיש תנאים לשלג ממשי בהרים, ולא לשעתיים בלבד...
גפס מראה מערכת של 3 ימים שבחציה השני יש שלג בהרים. אבל שוב, זה טווח כמעט חסר משמעות... נמשיך לעקוב -
ישיר מה שמשמח בעידכון של גפס
זה שהוא עיקבי כבר יומים על המערכת הזאת
וגם איסי וגם הקנדי הולכים איתו על זה
הבעיה אצלו שאחרי זה רואים שנגמר הסיפור -
לעומת זאת אצל איסי האפיק מגיע בצורה
שמורידה אלינו עוד גלים -
ישיר מה שאמרתי בבוקר שיש מערכת בסופ"ש שכבר רואים אותה כמה עדכונים באיסי וגפס אלא שהבוקר גפס קצת חזר בו
הלילה הוא מחזיר אותה בענק
אבל גפס דרכו להביא לנו מערכות שלג בסוף הטווח... -
זה איסי בערב
אצלו ב240 זה כבר אחרי המערכת -
גפס הלילה מתמתן עוד למרכז
אצלו בשיא 28 מינוס בלבד!!!
על 3לעומת זאת בצפון הוא נותן 33.3 מינוס
על 3.2 -
לעומת זאת הבריטי מקצין לירושלים
מינוס 30 על 3
ובצפון מינוס 32 על 3 -
ישיר במערכת הבאה עלינו לטובה עקבנו כבר בטווח שבועיים, והנה היא עומדת בשלה
-
yakov123 אתה רואה הבדלים בין המודלים (ברקנל טוב יותר), אתה רואה שינויים מעדכון לעדכון. לדעתי זה לא עושה לנו טוב כל זה...
-
ישיר אולי זה רק מראה כמה גפס לא אמין
כולם הערב נותנים לירושלים באיזור ה30 מינוס
חוץ מגפס -
yakov123 לא מבין מה אתם לחוצים מגפס
אם יש לנו מינוס 3 בנמוכות זה יכול להיות אחלה שלג גם במינוס 26 בגבוהות בוודאי מבחינת הערמות
נדמה לי במערכת של 2013 היה משהו דומה -
דוד yakov123 כמדומני אצל כל המודלים רואים כיוון למערכת באיזור סופ"ש הבא. הלילה גפס הביא אותה בצורה האופטימלית יותר.
ואגב yakov123 לצערי אצל כל המודלים רואים הפסקה אחרי המערכת ההיא. גם אצל EC אני לא רואה אפיק שמצליח להגיע עם הרמה החזקה הזו. לפחות כרגע אצל המודלים נראה שאי שם תהיה הפוגה יותר משמעותית.
ובכל זאת יש לי 2 צפירות הרגעה: א. זה טווח מאוד רחוק והכול יכול להשתנות בו. ב. אולי זה יהיה המתכון למערכת שלג אמיתית (בסגנון עדכון הליליה של גפס), שבדרך כלל לאחריה יש הפסקה... -
דוד אני לא לחוץ בכלל
במיוחד שגם איסי
גם הבריטי
גם הקנדי
ואפ' הגרמני יותר טובים ממנו בהרבה בגבוהות -
-
אין משמעות לערכי גפ"ס בטווח המיידי לא לטובה ולא לרעה, הוא ממש לק מדייק בערכים. וכמו שאמר ישיר אין טעם לעקוב עכשיו אחרי דקויות המחדלים. אבל אחרי המקומיים יש מה לעקוב, בעיקר בתחום המשקעים.
ו@דוד ב2013 היה הפוך גבוהות מצוינות -31 ונמוכות תמונות בערך-1.5, מה שנתן בסופו של דבר מפל איפה מרשים ומשקעים חזקים... -
Mashav אהה נכון
לא זכרתי טוב
זכרתי שהיה נתונים פחות טובים מעכשיו מבחינת טמ' -