יום רביעי 15/3/2023
-
רפאל לדעתי אלו שתי הבעיות ביחד. מבנה האפיק השמנמן ללא חידוד לא נותן לו לפרוץ כלפי מטה. וזו הבעיה שקיימת בברקנל.
אצל איסי מצטרפת לזה גם בעיית ביצי השור.
בכל אופן הזגזוגים ממשיכים ולא ברור מה ייצא מכל זה. -
אין בשורה אצל גפס צהריים, אפיק רדוד בקושי מגיע, די מתאקלז בדרך.
-
כן המערכת הזו שנראתה מצויין אתמול בערב-לילה ממשיכה להסתבך עם עצמה. יחסית לתצורה דווקא משקעים לא רעים אצל גפס צהריים, אבל בקצב הזה אנחנו עלולים להישאר בלי כלום...
מצד שני הקונטרול שוב בתצורה מעניינת... -
עדכון ערב
עושה רושם לא טוב בגרמני להמשך. האפיק פשוט לא יורד...
נראה שלפי הגרמני המערכת נעלמה לה... -
הגרמני לא מודל אמין, מדובר על שינוי משמעותי בטווח קצר של 100 שעות. אני מאמין שאפשר לפסול את העדכון הזה (בתקווה שהוא המודל היחידי שנראה ככה).
-
am124361 בכללי אני לא מסכים עם הקביעה. אבל מספיקים איסי וברקנל מהבוקר כדי להבין שהמערכת הזו לא בטוח קיימת.
-
גם גפס בקושי מוריד את האפיק בעדכונים האחרונים, יש פה נורה אדומה גדולה מאוד, נראה אם הקנדי יישאר בשלו...
-
גפס גם לא נראה טוב... נראה לאן זה ילך...
-
גפס נראה גם בדרך לכלום...
-
אז גפס לרגע התלהב אתמול בערב על הקנדי, אבל לאט לאט ירד מהעץ שטיפס עליו. לא נעים, אבל נראה שגם הקנדי מתחיל לרדת בעקבותיו.
-
רפאל לאט לך ידידי אמנם פחות טוב מהבוקר אבל בא ניתן לו לסיים להתעדכן
-
בנתיים אתה צודק לא נראה לכיוון של הדרמה לכיווננו
-
קנדי על הפנים הערב
-
עד 192 האפיק עובר אותנו בלי להדרים. עם כל הזיגזג של כל המודלים ביחס למערכת הזאת אני רוצה להאמין שזאת אפיזודה חולפת, אבל כנראה שהתמימות דעים לגבי המהלך הזה הערב קצת קבר את האופציה למערכת ממשית...
-
צודק עדכון ערב מבאס מכלל המודלים
ואיסי? לא נראה שיש יותר מדיי מה לצפות ממנו -
בעבר דובר פה בפורום על ההרצות של גפס שאין להן הרבה משמעות. ספציפית הפעם, ממעקב לא מדוקדק שלי, בכל העדכונים האחרונים, גם כשגפס הראה איזושהי מערכת, רוב ההרצות תמכו במהלך של הערב שהאפיק לא מדרים. כדאי לעקוב אחרי זה יותר בדקדוק, אבל אני לא בטוח שאפשר לבטל את ההרצות של גפס, אולי יש מקום להסתכל על המהלך הכללי של רוב ההרצות (אם יש כזה)...
-
אני קצת אסייג את דברי, בעדכונים האחרונים היה סביב שליש מההרצות שלא הראו כלום ועוד כמעט שליש עם בעיות הדרמה (בהערכה גסה, תקנו אותי אם אני טועה).
-
מכיר את האפשרות של 'פאנל' לראות את רוב ההרצות בו זמנית בקטן?
מהצצה קטנה שם אצל גפס לא נראה חידוש כלשהו
מה שראיתי- אצל רובם ככולם יש את התצורה הבעייתית של ירידת אפיק באטלנטי
שהוא זה שמונע מהאפיק "שלנו" להדרים ולהתמזרח עלינו.. -
נתנאל 710 שם ראיתי, דיברתי על כל העדכונים האחרונים, שרוב ההרצות היו ללא מערכת או עם בעית הדרמה משמעותית.
-
רפאל אוקי.
בכל מקרה מסכים איתך שיש מקום גם להרצות והם לא סתם גארנישט