עדכוני מודלים ערב חמישי ויום שישי
-
אומנם גפס במפות המשקעים לא כ"כ טוב אבל שבודקים את התנאים טוב אז רואים שהוא יותר נורמלי ממה שזה נראה במבט רדוד של מפות משקעים בלבד
-
איסי ממשיל להיות טוב וגם הבריטי
-
הבריטי עם כמיות של 200 + בצפון הרחוק
-
איסי בסוף הטווח עם רמה שמתחילה לעלות במערב אירופה ואפיק עמוק שיורד במרכז אירופה מעניין מה יהיה ההמשך
-
אם זה מעניין מישהו בסופש הבא איסי מראה כול מיני טפטופים מאיזה אייס וציר איפק רום
-
אז התפשרנו על גרסת אמצע
-
אפשר עדיין לשנות את ההימורים לא מאוחר
-
קוסמו המעודכן עם עוד הקצנה שימו לב לאיזור אגן ההיקוות של הכינרת וואוו (weather2day)
-
חיים 2 לדעתי קוסמו לא מצליח להכניס למרכז גשם וזה בעיה שלו תראו למשל את אייקון
-
אגב לגבי הטווח הרחוק זה נראה שאחרי המערכת הזאת ניכנס להפוגה די גדולה אבל עוד חזון למועד נהנה ממה שיש עכשיו
שבת שלום -
חיים 2 וגם משהו כמו 5 מעלות מעל לממוצע למשך שבוע
זה הזוי שיש רצף כל כך גדול של ימים חמים מהממוצע. גם באוקטובר היה גם נובמבר ועכשיו דצמבר… מעניין אם נשבר שיא כלשהו בקשר לזה. -
שבוע טוב, לאחר המערכת הנוכחית אין כרגע אינדקציה למערכת נוספת באופק. כרגע גם לא ממש רואים התהוות של אפיק מסודר בטווח הרחוק.
-
יש אינדיקציה למערכת לקראת התאריך שנקב מרשמלו, נעקוב
-
נתי אני מדבר על טווח סביר. לדבר כעת על עוד 20 יום מבחינתי לא משמעותי מבחינת המפות. נבואות מרשמלו זה אגף אחר שאני לא מנסה להתחרות בו...
-
10 ימים, ורואים מגמה לירידת אפיק שנע לכיון מזרח הים התיכון כמעט בכל המודלים וכמעט בכל העידכונים. ראה איסי
-
נתי צודק טעות שלי מבחינת הטווח, ובכל אופן אין כאן תנועה קלאסית ברורה. אצל גפס והקנדי זה מגיע כשולי אפיקים שוב. אבל בסדר
-
קיצור יש לנו משהו כמו שבוע וחצי של יובש וטמפרטורות חמות מהרגיל בדי הרבה.
זמן להתארגן לקראת החורף האמיתי שמתקרב -
שלג בשפע למה שבוע וחצי איךהגעת לזה לא נכון הרבה פחותת
-
ישיר זה שהמודלים לא יוודעים לזהות את זה זה אומר שבמערכת לא תגיע כןןןןןןןןןן? תסתכל בבקשה על גרעין הקור מתמזרח מרוסיה לפה
-
הטמפרטורות לא רוצות לרדת ואין חדירת אפיק רום עמוק לאיזורינו במודלים