עדכון מודלים מוצאי שבת
-
דוד מה,
אתה מפחד לענות? -
דוד אתה יודע מה השעה...
כולם ישנים -
איש השלגים אם לא השעה לא הייתי באמת מתדיין על העניין
אבל אם כבר שאלת
הסיבה שאתה ואני ורוב מוחלט מצופי ומשתתפי הפורום הזה ופורומים אחרים בכלל עוקבים ומתעניינים זה לא רק בגלל התוצאה אלא הרבה מזה זה העניין שסביב המערכת
זה כמו שכשאתה מתכנן טיול או אירוע מעניין חלק גדול מהאירוע או מהטיול זה התכנון שלפניו, לאיפה יוצאים, מתי וכו׳
אותו הדבר פה
חלקינו כבר שנים רבות בתחום, ויש לנו הרבה נסיון עבר שהמודלים יכולים להראות על שלג או אפילו על גשם שבוע ושבועיים לפני ואנחנו חוזרים ואומרים שכל מי שמצהיר על שלג יותר מ3 ימים לפני הוא בגדר דברי נביאות
וזה בגלל היא גופא שהמפות והמודלים משתנים מעדכון לעדכון בצורה קיצונית ממש [דרך אגב לא אופתע בכלל אם בבוקר פתאום נראה הקצנה משמעותית זה לא מופקע בכלל]
ולכן אני אומר החוייה שלנו כחובבי מז״א היא עצם ההתעסקות וההסתכלות במודלים ובתרחישים השונים והמעניינים שיכולים להיות
בהכרח שיהיו? לא!
נשמח שיקרו? בוודאי שכן!
אבל נמשיך להנות ולעקוב וכן, גם לפעמים לדמיין מה היה אילו וכו׳
בשביל זה נועד הפורום כאן
ואם תשובתי הובנה, אז מכאן יכולים רק להמשיך
לילה טוב! -
דוד תשובתך הובנה היטיב ויישר כח על הזמן שהקדשת לכך.
רק לפעמים זה מתסכל אותי לראות ששבועיים של דיבורים הופכים ללא כלום
ואני מדבר במקרה הספציפי הזה של יום שלישי שמוסגר במרקר ממוצ''ש שעבר (אם לא לפני)
ובלי קשר לשלג דיברו על כמויות גשם מסחריות ערכי קור נמוכים מאוד
סוער גשום וכו' וכו'
פתאום הערב...
בסדר, אבל אם זה ההנאה של אלו ששנים בתחום להתדיין על הקרח שלא בא לעולם וגם לא יבוא
ולהראות את בקיאותם הרבה בניבוי התרחישים שמשום מה לא מתקיימים,
אז תהנו. אני באמת מפרגן מכל הלב. -
איש השלגים יום שלישי עדיין יהיה יום גשום וסוער כול ההתמתנות זה לפנים הארץ בחוף יהיה ממש סוער
-
גשם עד בלי די אוקיי,
אני מקווה שגם בפנים הארץ העניינים יסתדרו
איך רבנו אמר
יש עניין שיתהפך הכל לטובה!.... -
מה לגבי הרי הצפון יהיה גשום וסוער
-
דוד אמר בעדכון מודלים מוצאי שבת:
איש השלגים אם לא השעה לא הייתי באמת מתדיין על העניין
אבל אם כבר שאלת
הסיבה שאתה ואני ורוב מוחלט מצופי ומשתתפי הפורום הזה ופורומים אחרים בכלל עוקבים ומתעניינים זה לא רק בגלל התוצאה אלא הרבה מזה זה העניין שסביב המערכת
זה כמו שכשאתה מתכנן טיול או אירוע מעניין חלק גדול מהאירוע או מהטיול זה התכנון שלפניו, לאיפה יוצאים, מתי וכו׳
אותו הדבר פה
חלקינו כבר שנים רבות בתחום, ויש לנו הרבה נסיון עבר שהמודלים יכולים להראות על שלג או אפילו על גשם שבוע ושבועיים לפני ואנחנו חוזרים ואומרים שכל מי שמצהיר על שלג יותר מ3 ימים לפני הוא בגדר דברי נביאות
וזה בגלל היא גופא שהמפות והמודלים משתנים מעדכון לעדכון בצורה קיצונית ממש [דרך אגב לא אופתע בכלל אם בבוקר פתאום נראה הקצנה משמעותית זה לא מופקע בכלל]
ולכן אני אומר החוייה שלנו כחובבי מז״א היא עצם ההתעסקות וההסתכלות במודלים ובתרחישים השונים והמעניינים שיכולים להיות
בהכרח שיהיו? לא!
נשמח שיקרו? בוודאי שכן!
אבל נמשיך להנות ולעקוב וכן, גם לפעמים לדמיין מה היה אילו וכו׳
בשביל זה נועד הפורום כאן
ואם תשובתי הובנה, אז מכאן יכולים רק להמשיך
לילה טוב!דוד כל מילה זהב
אני באמת חושב שמי שלא מזדהה עם מה שכתוב פה
לא דבוק בחיידק של מזג האויר שיש לרובינו ולא יוכל להבין אותנו. -
אוהב שלג כבד נכון להערב ולאתמול וכו׳ וכו׳ התשובה היא: כן
מיקום השקע ייטיב מאד עם הצפון גם בהקשר לכמות המשקעים וגם לקור
אבל חשוב להדגיש שוב - כל תזוזה קטנה מינורית במיקום האפיק נקבל את אותו הדבר גם במרכז
ואני די אופטימי שזה מה שיקרה בסופו של דבר
נחכה ונראה בע״ה -
דוד, תשובה אמיתית נכוחה ומרשימה