דיווחי מערכת מוצאי שבת, ראשון
-
אוהב שלג לא ישבע לשם השוואה בירקון עוברים כ 2,000 מ"ק בשעה לערך
https://yarkon-river.org.il/על-הנחל-שער-כניסה/אודות-הנחל/ -
אוהב שלג לא ישבע אמר בדיווחי מערכת מוצאי שבת, ראשון:
הירדן בתחנת שדה נחמיה עבר את ה-5 מ"ק/שעה,
אני יודע שזה לעג לרש, ובזמנים טובים זה הגיע גם למעל 100 מ"ק/שעה, אך בכ"ז השנה זה עוד לא הגיע לכאן,
(הבטחתי בפעם הקודמת שהייתה עליה שכשזה יעלה למעל 5 אעדכן שוב, העדכון הבא בל"נ כשזה יעלה למעל 10 מ"ק/שעה),אגב, העליה היא רק במהלך השעה/שעה וחצי האחרונים, לפני שעה וחצי זה היה פחות מ-3 מ"ק/שעה
התכוונת מ"ק לשנייה, וזה גם התשובה על ההבדל מהירקון כי 100 לשניה כפול 60 לדקה כפול 60 לשעה הוא 360,000 קוב לשעה
-
מאור גליל העליון

זה מה שמביא החיפוש אין לי מושג איך זה מסתדר אם מה שאומרים לכאן ולכאן -
גלילאו גליליי שזה יוצא 0.5 לשניה
-
מאור גליל העליון טעות שלי בפעם הראשונה שחזרה על עצמה בהמשך,
-
דוד 4 אמר בדיווחי מערכת מוצאי שבת, ראשון:
הכנרת כולה מכוסה בגשם ב"ה
שתי תחנות ''סובב כנרת'', כפר נחום (צפון הכנרת) 14.9 מ''מ, צמח (דרום הכנרת) 13.6 מ''מ. מעניין כמה זה יתרום למפלס שבודאי יעלה.

-
ז'ק משהו נראה לי שם מאוד מוזר ולא תקין, (האתר מכם גשם על מפת גוגל),
- בסובב כינרת יש פערים אדירים ולא פרופורציונליים בין התחנות, לדוגמא בטבריה נמדד היום רק כ-3 מ"מ ובתחנות הסמוכות לה בין 15-20 מ"מ (ויש עוד כמה נמוכות ליד גבוהות בסמוך להן, טבריה זה הדוגמא הכי קיצונית),
- מפלס הכינרת באתר שם מזגזג היום בצורה דרסטית, בין 213.48- לבין 213.41-, ולא שמעתי שהיה היום רוחות סערה באיזור הכינרת,
- כמו שדיווחתי קודם, עלה הזרם בירדן בתחנת שדה נחמיה ל-5.9 מ"ק/שניה, וזה עומד במספר הזה כבר קרוב לשעתיים, אך משום מה בתחנת גשר הפקק זה עומד כל הזמן על 2.2 מ"ק/שניה,
בד"כ לאחר שעה/שעתיים של עליה דרסטית בשדה נחמיה זה מתחיל להשפיע על גשר הפקק, כאן אין שום תזוזה,
-
השינאית סמר [בערבה] עם 40.2 מילימטרים
-
מודיעין עילית מדדנו 1.5 מ"מ במוצ"ש, ליל שבת היה פרק גשם קצרצר שלא נמדד
-
Yael אצלי נמדד בשבת במודיעין עילית 1.2 ובתחנה נוספת 1.5
בבאר יעקב 5 מ"מ -
אפל אמר בדיווחי מערכת מוצאי שבת, ראשון:
Yael אצלי נמדד בשבת במודיעין עילית 1.2 ובתחנה נוספת 1.5
בבאר יעקב 5 מ"מבשבת הכוונה מוצ"ש? גם בליל שבת (כלומר, שישי) ירד גשם, הצליח להרטיב את החצר אבל לא נמדד. אצלי במוצ"ש היו 2 פרקי גשם, השני קצת יותר משמעותי, יחד מדדנו 1.5 מ"מ. זה היה גשם קצת מפתיע כי הוא ירד ממש מקרעי עננים, ושכחתי להזכיר את מופע הברקים החביב שהיה לנו במוצ"ש. לא משהו שלא ראינו קודם, אבל היה נורא כיף לשבת מול החלונות ולראות את זה
-
אגב, אצלי (גם במו"ע בשכונות המזרחיות) נמדד רק מ"מ אחד (במוצ"ש)
אבל אני עדיין לא בטוח שהכל תקין (אני לא כ"כ סומך על משהו שעלה 12 ש"ח באליאקספרס....),
נחכה למערכת יותר משמעותית, ואז אערוך השוואה לשאר המדידות