יום רביעי 15/3/2023
-
גפס גם לא נראה טוב... נראה לאן זה ילך...
-
גפס נראה גם בדרך לכלום...
-
אז גפס לרגע התלהב אתמול בערב על הקנדי, אבל לאט לאט ירד מהעץ שטיפס עליו. לא נעים, אבל נראה שגם הקנדי מתחיל לרדת בעקבותיו.
-
רפאל לאט לך ידידי אמנם פחות טוב מהבוקר אבל בא ניתן לו לסיים להתעדכן
-
בנתיים אתה צודק לא נראה לכיוון של הדרמה לכיווננו
-
קנדי על הפנים הערב
-
עד 192 האפיק עובר אותנו בלי להדרים. עם כל הזיגזג של כל המודלים ביחס למערכת הזאת אני רוצה להאמין שזאת אפיזודה חולפת, אבל כנראה שהתמימות דעים לגבי המהלך הזה הערב קצת קבר את האופציה למערכת ממשית...
-
צודק עדכון ערב מבאס מכלל המודלים
ואיסי? לא נראה שיש יותר מדיי מה לצפות ממנו -
בעבר דובר פה בפורום על ההרצות של גפס שאין להן הרבה משמעות. ספציפית הפעם, ממעקב לא מדוקדק שלי, בכל העדכונים האחרונים, גם כשגפס הראה איזושהי מערכת, רוב ההרצות תמכו במהלך של הערב שהאפיק לא מדרים. כדאי לעקוב אחרי זה יותר בדקדוק, אבל אני לא בטוח שאפשר לבטל את ההרצות של גפס, אולי יש מקום להסתכל על המהלך הכללי של רוב ההרצות (אם יש כזה)...
-
אני קצת אסייג את דברי, בעדכונים האחרונים היה סביב שליש מההרצות שלא הראו כלום ועוד כמעט שליש עם בעיות הדרמה (בהערכה גסה, תקנו אותי אם אני טועה).
-
מכיר את האפשרות של 'פאנל' לראות את רוב ההרצות בו זמנית בקטן?
מהצצה קטנה שם אצל גפס לא נראה חידוש כלשהו
מה שראיתי- אצל רובם ככולם יש את התצורה הבעייתית של ירידת אפיק באטלנטי
שהוא זה שמונע מהאפיק "שלנו" להדרים ולהתמזרח עלינו.. -
נתנאל 710 שם ראיתי, דיברתי על כל העדכונים האחרונים, שרוב ההרצות היו ללא מערכת או עם בעית הדרמה משמעותית.
-
רפאל אוקי.
בכל מקרה מסכים איתך שיש מקום גם להרצות והם לא סתם גארנישט -
מעניין שדוקא הבריטי ב168 בערב של מחיקת המערכת עושה צעד בכיוון ההפוך. עם הדרמה טובה יותר של האפיק ממה שנראה עד עכשיו.
-
נכון.
הוא גם משתפר ביחס לעצמו מהבוקר
אם כי גם אצלו כרגע התצורה לא נראית אידיאלית להמשך הדרמה רצינית.
אולי עוד ישתנה לטוב וגם ייקח? הלואי! -
בכל אופן המהלך הצפוי לא ברור למודלים. כנראה ייקח זמן עד שניסגר על זה.
-
לדעת החזאי הוותיק אורי בץ:
שלישי בלילה גשם בצפון,
רביעי גשם מצפון הארץ ועד צפון הנגב,
יום חמישי גשם בצפון ובמרכז. -
אדיב גם הוא מסכים לדעתי שלא מדובר כרגע על מערכת של ממש
-
זה לא ממש משנה כרגע רואים במודלים שהמערכת לא ממש ברורה, והמודלים מתזזים מקצה לקצה. צריך לעקוב.
-
איסי הערב לא טוב
ביצי השור הורס לנו לגמרי את האפיק
זה מה יש