מרשמלו המיוחל
-
חורף בישראל
כדי לא לעשות לו עוול אני מביא כאן את הציטוט מהתחזית
שהפעם כן הובאה עם הסתייגות קלה.
ציטוט
רמה חזקה למדי תשהה ממערב לאחר 15 לחודש,ואפיק קר ועמוק יהיה באזור שבין יוון טורקיה וצפונה משם.זה לא ניראה במפות וגם לא ייראה בקרוב במפות אך מתוך ניתוח שלנו את המצב ולאחר מזג אויר יחסית דל במשקעים שיהיה עד 20 לחודש אותו אפיק יגיח לעברנו.שימו לב.קשה מאוד מאוד לנתח את המצב ואת התנהגותו,אך בסבירות של למעלה מ70אחוז האפיק נוחת עלינו.שוב,זה יהעה לאחר תקופה לא טובה מבחינת כמות משקעים כלל ארצית ותמיד יש איזה שהוא חודש בעייתי תורן,אך אני מוכן לכתוב את התאריך להגעתו שהוא בין 24-28 לחודש.אם זה יקרה זה יהעה מעניין מאוד.אם לא יקרה אנחנו נהיה עם חודש בעייתי מאוד.בכל אופן מי שרוצה לצאת מכאן עם כותרת שתיצור לו אור בקצה המנהרה אז היא כזו ויכולים להעביר הלאה.
שליש אחרון של דצמבר טומן בתוכו פוטנציאל גדול ואמיתי וסבירות גבוהה לאפיק רום קר ועמוק שנוחת עלינו בין 24-28 לחודש.זה לא אומר שלא יהיו משקעים עד אז,אך מה שכן יהיה יהיה בעוצמות לא גבוהות לפחות עד מחצית החודש.
סוף ציטוט -
איש השלגים צודק יאלה בא נעצור פה מקוה זה יספיק בשביל השבר ענן
-
איש השלגים
צודק בהחלט
אינני מחסידיו הגדולים אך מה שקורה כאן הוא בדיוק מה שהוא צפה
כולם רואים איך המודלים מתנדנדים בצורה לא אופיינית בגלל האפיק המדובר
שאפו מיוחד (הפעם) -
איש השלגים אתה מאוד צודק - ככה הוא התבטא לפני יותר מ-3 שבועות....
אבל תסתכל בהודעה הפותחת את האשכול הזה - לפני שבוע - ותמצא לי בבקשה את הזהירות הזאת (יש את זה רק לגבי שלג נמוך יותר מהחרמון....),
נ.ב. למרות כל-זאת - אני עדיין אוחז ממרשמלו מכובדנו - כי זה לא פאשלה פרטית שלו - אלא של כל החזאים הגדולים - רק שהוא הקדים אותם....
אני הייתי בונה על גזירה אמיתית מהשמיים - או כמה דמעות חמות מאימהות שמפחדות מגשמים בערב-לביבות.... -
noam1976 גם סוף דצמבר זה מוקדם להכריז על בצורת סבלנות
-
אוהב שלג לא ישבע צודק, לא שמתי לב, כאן הוא הרבה יותר בטוח בעצמו והחלטי
וזה מעצים את הפשלה כי זה הרבה יותר קרוב לטווח. -
אני לא רואה פה כ״כ פשלה ואני לא מהאוהדים הגדולים
משתי סיבות
א׳ גם אם אכן האפיק לא יכנס אלינו ממש עדיין הוא כמעט נכנס אלינו ואנחנו רחוקים ממנו ממש קצת כך שא״א לקרוא לזה ״פשלה״
״פשלה״ הייתי קורא אם היה מעלינו רמה או שלא היה שום אפיק בכיוון...
ב׳ עדיין הכל פתוח והכל נזיל בגלל האופי של האפיק שהוא מנותק וכל שינוי קטן יכול להיות מאד משמעותי! הנה כבר הלילה גפס עם שינוי משמעותי מאד שאם קצת שיפור אנחנו בסיפור די דומה למה שמרשמלו כתב ואפי׳ עם שלג מתחת לחרמון -
דוד אתה צודק ששפטנו מידי מוקדם, אך אם לא יהיה מה שכולנו רוצים זה פשלה אמיתית. תראה מה הוא כתב למעלה...
באמת נהיה יותר חכמים בעוד שבוע... -
איש השלגים אלו דברי חוכמה
-
השאלה, אם שבוע הבא יגיע משהו לא צפוי סערה מטורפת, נרשה למרשמלו לכסח אותנו?