עדכון ערב יום ה'
-
הגרמני ממשיך להתקדם לגרסת איסי, ממש דומה לאיסי מהבוקר מבחינת ה500. יש מעט משקעים באיזור, אמנם הגרמני בכללי די מתקמצן כך שזה בסדר. בינתיים ממשיך להיות מעניין מאוד
-
ישיר גפס בעדכון מוזר והזוי.. אני אשמח לשמוע את דעתכם
-
am124361 לדעתי צריך להתעלם מה"כמעט ניתוק" שלו. זה קשור לדקדוקים בתנועת האפיק, סביר שייעלם בעדכון הבא. בסה"כ גפס גם השתכנע מאיסי. יש הדרמה + קור גם ב500 וגם ב850 + משקעים. לדעתי בהערכה גסה יש שם שלג בהרים, מאוד תלוי במשקעים שיהיו. איסי הערב יכול לחכך ידיים בהנאה נקווה שהוא לא ייסוג בעצמו.
בסה"כ כמו שהערתי הבוקר אנחנו בתהליך של הקצנה של כל המודלים, משום-כלום הגענו למשקעים עם סנכרון של קור מדהים.
מאוד מעניין לעקוב, בתקווה שיישמר -
ישיר שלג כבד? שלג קל? כמו שנה שעברה או פחות? אשמח שתעריך פחות או יותר מה יהיה
-
אגב כל השבוע האחרון מרשמלו אמר שלא יהיה שבוע הבא שלג
אם אתם רוצים אני יביא לכאן את כל מה שהוא אמר השבוע כולל מה שהוא יגיד בערב -
לא יודע מה מרשמלו אומר, אבל נכון שכרגע יש התכנסות מרשימה של המודלים לשלג כלשהו (אולי לזמן קצר) בהרים, ומצד שני חייבים להיזהר עדיין. שלג בהרים ובפרט באמצע מרץ - זה דבר תמיד עדין שעלול לחמוק. המודלים לא מתביישים לחזור בהם אחרי עדכון וחצי. לכן הייתי אומר שעדיין צריך להמתין כדי לוודא שזה יציב.
כמו כן כרגע המשקעים קיימים, אבל ברמה מאוד מוגבלת. זה גם פרמטר מאוד גבולי שבלעדיו אין כלום. הכיוון הוא טוב, המגמה היא להקצנה, אבל לא הייתי חותם על זה עדיין. (אגב ברקנל והקנדי גם בעניין, אבל נראה לי קצת פחות קיצוניים מהשאר). am124361 לא יהיה נכון כרגע לתת הערכות. מאוד תלוי בעוצמת הקור ובכמות המשקעים. כרגע לא נראה לי שיש משהו כבד, בגלל המשקעים המועטים. אבל זה יכול עוד להשתנות כאמור. -
אפשר להעיר עוד משהו על העדכון, שהמודלים לאט לאט דוחפים לאפשרות של אפיק נוסף באזור מיד אחרי האפיק המדובר. אצל הקנדי הערב זה די מרשים וכמעט קרוב למערכת שלג נוספת בסוף הטווח. קשה להאמין שזה מה שיקרה, אבל מעניין לראות.
-
כל הסיפור של הגלי קור האלה זה שהוורטקס מעביר את רו הפעילות שלו לאזורינו לפחות עד ה15 לחודש
-
חברה מה זה העדכון הזה?
היינו כחולמים!
מקווה שלא נתבדה אבל הפעם זה נראה רציני... -
חחח נזכרתי בתחזית ה"מיסטית" שהזכרתי בתחילת החורף. בשתי שנות השמיטה הקודמות היו 2 אירועי שלג בשנה. זה היה בתשס"ח (2008) וכן בתשע"ה (2015). אם זה יקרה שוב זו כבר חזקה
-
דוד ניראה לי שאין עדין יותר מידי לשמח כי זה מגיה עם רוחות צפוניות בחלק הקר
-
טוב עכשיו נראה מה איסי אומר, שכרגע הוא המלך של הערב... בתקווה שיזכור את ההבטחות שלו
-
חח איסי מפחד... הוא תקוע נמתין בסבלנות
-
ישיר איסי כרגע פחות טוב.. נראה שמשתפר
-
am124361 איסי אכן מתחיל לעשות בעיות... לא לחינם הוא לא מעז להתעדכן חחח
-
ישיר שלג כבר היה השנה פעמים אבל פעם אחת ניתפס רק בגגות של השכונות הגבעות בירושליים וגם זה רק לסמ אחד שתיים
-
טוב איסי הרבה פחות טוב מהבוקר. גם הוא על גבול הניתוק כמו גפס, והכל יותר צפוני. למעשה איסי הכי פחות טוב הערב לטעמי. ממה שאני רואה באתר שלו גם אין כמעט משקעים לפחות עד שלישי בלילה. צריך סבלנות אין מה לעשות
-
גשם עד בלי די כשאני מדבר על שתי מערכות שלג אני מדבר על שתי מערכות אמיתיות. כאלה היו בשתי השמיטות הקודמות. לא על פתיתים באוויר או על הגגות
-
ישיר איסי בהחלט מדליק נורה אדומה, ואנחנו מדברים על טווח של רק 5 ימים..
-
am124361 אנחנוו יודעים - חמישה ימים זה מספיק לשינוייים. בטח במערכת שלג. כלום לא סגור