עדכוני בוקר 23.1
-
איסי ב-144 שעות בכיוון חיובי וכנראה יהיה כמו הקנדי
-
ב168 שעות הוא אפילו נראה יותר טוב מכולם
-
איסי מצוין!!!!
-
וב192 עוד יותר טוב מכולם
-
לגבי גפס אחדד ואתקן שכן יש אצלו עוד גל אך לא קר
-
yakov48 זה לא נקרא עוד גל, יש שם בקושי גשם, בעיקר גשם קל ורציף
-
איסי לגבי הגל הראשון כנראה כמו הקנדי עם גל ראשון ביום שלישי ויתכן שגם בהמשך כמו הקנדי אך לא בטוח כי הירידה יותר מערבית
-
yakov123 לא גל כ"כ משמעותי אבל בכזה טווח זה פחות משמעותי.
-
לא נראה שאצל איסי תהיה ירידה נוספת...
מה שכן יש גשם אצלו רצוף מה31 -
איסי גם עם גל אחד ארוך כנראה כמו הקנדי ובסוף הטווח יש שוב רמה שעולה והתעמקות של האפיק מזרחה שקשה להעריך את טיבה.
בכל אופן המודלים עוד יתנו לנו לא מעט תרחישים כנראה ובעיקר לגבי הגל השני. צריך הרבה סבלנות שכבר לא כ"כ נשארה. -
yakov48 כן, ראיתי את הרמה, זה מעניין למרות שזה נראה מערבי מידי
אבל אולי יש תקווה -
בוקר טוב
תודה לכל המעדכנים
סיכום קצר:
הבוקר יש לנו את קואליציית איסי והקנדי שמורידים עלינו את האפיק בעוד 8 ימים, הקנדי אפי' אם התעמקות מחודשת בסוף הטווח, אני הייתי מצרף אליהם גם את הגרמני על אף שעוד לא הגיע לטווח ממש, ובנוסף לפי הגרמני יש גשם כבר ביום שני בעיקר בצפון משולי האפיק, גם אצל הבריטי רואים כניסת משקעים כבר בשני.
לעומתם יש את גפס שהבוקר לקח כמה צעדים אחורה מבחינת ירידת האפיק עלינו, וגם עוצמתה של המערכת פחתה מאד נקווה שזה נפילה חד פעמית שלו.
לגבי השלג... כל מי שיוצא עכשיו עם הצהרות כאלה ואחרות זה על אחריותו בלבד, כי במודלים לא רואים שום דבר מהלבן הזה, רק בחרמון. (למרות שבימים האחרונים היו כאלו עדכונים, הבוקר אין.)
יום טוב וחודש טוב לכולם! -
פוסט זה נמחק! -
yakov48 אז קיצר העדכונים הבוקר זה קשקוש אצל גפס
-
ועוד אמרו שעידכון בוקר היה גרוע...
-
עידכון גרוע!!
-
אצלי האתר תקוע ולא מראה את המפות. כנראה עדיף כך..
-
יש את האתר הצרפתי
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=204&code=0&mode=0 -
עד ה2 לפברואר אין כלום וגם אז... ה' ירחם
-
yakov123 הצרפתי חסום לי. לא נורא. אנשים לא מבינים שאנחנו בחורף קסטרופלי
התפרסם שמשנת 1964 למניינם לא היה כזה חודש שבו המפלס עלה רק בחצי ס"מ והספיק לרדת 2 ס"מ
זה עוד אחרי שנה שבה היה צריך להתקיים וצויתית את ברכתי.. אחרי שנת השמיטה. בעןונותינו הרבים..