עדכוני מודלים יום חמישי 2/2/23 למניינם
-
יש לציין שהבריטי להמשך הטווח דווקא הולך עם הפסימים
-
אוסיף לחדד שדוקא נושא הביצה והמשיכה קיים הבוקר עדיין אצל כל המודלים אך המחלוקת וההבדלים זה איך המשך הסינטופטיקה,
אם האפיק מתיישר ונע מערבה וכמה ומתי נכנס או או שנשאר משוך מערבה. -
דווקא בנוגע לגפס אני חושב שקצת מפספסים את השינוי שכן חל בו. תשוו את כל העדכונים האחרונים ותראו שבכל עדכון הנטייה פוחתת או שלפחות האפיק נשאר קרוב יותר אלינו.
כדי להרגיש את זה יותר במקרה הזה כן הייתי מעיף מבט בהרצות כדי לבדוק אם זו מגמה משמעותית. הסתכלות בהרצות מביאה הבוקר דברים הרבה יותר קרובים למה שאנחנו רוצים לראות. כמעט בכל ההרצות הנטייה פחות משמעותית ממה שראינו, ובחלקן האפיק מתיישר ומגיע כמו שאנחנו רוצים.
לדעתי חל פה שינוי הדרגתי בגפס וייתכן שיופיע יותר בעדכונים הבאים, בפרט שרוב המודלים (מלבד הבריטי שלדעתי מחליש ומחשיד) בגרסאות טובות. -
תודה לכל המעדכנים!
באמת איסי מדהים הבוקר כהמשך לאתמול!
ההזיה היא ההתעקשות של כל אחד לתרחיש שלו בלי לזוז
אולי יש תזוזה כל שהיא אצל גפס כפי שציין ידידנו ישיר ואולי זה מסמן על הבאות שיתכן ובסוף יתקפל לגפס
אבל בהחלט לפי הגרמני ואיסי הבוקר המוןןן משקעים בשבוע הבא ואופציה סבירה מאד לראות את הסם הלבן גם בהרים הנמוכים יותר ממה שראינו היום
האקשן בשיאו, נחכה לעדכון צהרים לראות מה יאמר גפס והגרמני
יום טוב לכולם! -
זה יפה שדוקא שני המודלים הקיצוניים הם אלה שמעדכנים 4 עדכונים ביום, ובכל זאת הם לא מצליחים להשלים ביניהם...
-
הגרמני בעדכון צהרים פחות טוב עם רמה חלשה ממערב והאפיק נכנס פחות טוב. מדליק נורה אדומה להמשך. נמתין לגפס.
-
אם כי הוא עדיין עם מהלך דומה...
-
רפאל במקרו דומה אבל במיקרו לא וזה בסבירות לא קטנה יכול להשליך על המקרו בהמשך שהאפיק ימשך מערבה ולא יתעמק עלינו.
-
yakov48 הגרמני ב120 עם הביצה ממערב ונראה שישנה איזושהיא משיכה קלה לכיוונה
נקווה שהוא לא מתחיל להתקפל -
מי ששם לב בתחזית השמ"ט ימים ראשון שלישי רביעי בירושלים שלג מעורב בגשם
מעניין מה נראה בעדכון הקרוב... -
דוד לי ידוע שהולכים יותר עם האירופאים ולא עם גפס.
-
ניגש לגפס:
מתחיל חיובי, האפיק מתעמק הרבה יותר וגם הרמה ממערב חזקה יותר. -
שמישהו יאמר לגרמני שעד שאיסי עשה את כל הדרך אליו, לא יפה להשאיר אותו לבד, לא ככה מכניסים אורחים.
-
דוד נדמה לי שזה לא נכון. למיטב ידיעתי השמ"ט הולכים עם איסי/ברקנל. נראה לי כתוב אצלם מפורש
ואני ממש לא חושב שיש להם "מקורות נסתרים" לעדכונים. אני יכול לומר לך למשל שאיסי בטופקארטן מתעדכן בדיוק יחד עם המפות באתר של EC עצמו (מלבד משקעים). -
פוסט זה נמחק! -
yakov48 מה יותר טוב אצל גפס?
בנתיים די דומה לבוקר -
דוד מה שצייינתי..
-
yakov48 במקרו...
מה שכן האפיק מעט יותר דרומי -
התפתחות מעניינת ב84
יתכן וזה ישפיע מאד על ירידת האפיק ומניעת משיכתו מערבה -
דוד אכן וב-90 עוד יותר מענין. נקודת המפתח זה הרמה ממערב. ככל שהיא מזרחית וחזקה יותר אז הסיכוי למשיכה קטן יותר