🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
מזג האוויר באירופה
-
גשם עד בלי די בהונגרית קוראים לעיירה "בורדוגקרסטור", זה מרחק של 45 דקות מהעיר מיסקולץ.
בכל מקרה תודה על הכל.
-
אדיב מה שבטוח שקפוא שם בלילה
-
הבאנו שלום עליכם
ב"ה נחתתי בשלום, רציתי להודות לכל מי שהביא כאן בשרשור את האתרים של מזג האוויר הצפוי בהונגריה.
קודם כל הכפור היה די עז, השלג פחות.
ביום חמישי בלילה היה קור של מעלה 1 ובמשך הלילה היה כל הזמן גשם מעורב בשלג ובגשם קפוא.
ביום שישי, המעלות ירדו ל0 ואז היה בתחילה גמב"ש לאחמ"כ היו כמה מטחי שלג די רציניים.
בשבת המעלות ירדו עוד אך כבר לא היו משקעים כלל.
אתמול בבוקר מד הטמפרטורה ברכב הראה על מינוס 5 (-5), הקור היה נורא ואיום אבל לפחות לא היו רוחות כך שעברנו את זה איכשהוא.התגעגעתי לכולכם.
שמחתי לחזור! לקח לי המון זמן לעבור על כל הנושאים שעוד לא קראתי.
-
אדיב באירופה כשהמעלות קרובות ל0 כמעט תמיד אין משקעים ואם יש משקעים אז זה כבר +3 צלסיוס ומתי שיורד שם שלג רוב הפעמים זה -5 ומטה
נ.ב. אני טס לקרעסטיר שבוע הבא ביום שני מקווה שאני לא אפסיד פה יותר מדי -
אם אני טס ביום שני יהיה לי כנראה רוחות חזקות בהמראה, לא?
ת'אמת אני ביום ראשון אפתח על זה שרשור כי מעניין אותי מה יצא אז להתכונן לכיסי אוויר או שאפשר להמשיך בנחת -
אחוות השלג אני לא יודע כמה מזג האוויר על הארץ משפיע על המטוסים.,
אתמול אחר הצהריים נחתתי בישראל והנחיתה הייתה זוועתית,
הם ניסו להסביר שהיה הרבה שכבות של עננים ורוחות וכו'.
בכל מקרה היה ממש צרחות במטוס... -
אדיב באמת כשיש הרבה עננים המטוס ממש רועד ואם יוצא לך לשבת ליד הכנפיים אתה יכול לראות שהכנפיים ממש רועדות אבל זה מיועד לכך ותמיד זה כך (מי שיצא לו ליסוע למנצ'סטר יודע שתמיד הנחיתות שם מאוד רועדות בגלל העננים)
נ.ב. זה גם קשור לאיזה חברה אתה נוסע כי החברות הזרות נוחתות בצורה של מדרגות ואז יש חיכוך הרבה יותר גדול עם העננים ורועד הרבה יותר אבל אלעל נוחתים בזווית עקומה ולכן הרבה פחות חיכוך -
אדיב דווקא לפי מה שאתה מתאר זה נשמע שהמזג אוויר פה כן משפיע קל וחומר הסופה שצפויה
-
שלג בשפע למה?
אתמול היה מזג אוויר חריג? -
אדיב זה בדיוק מה שאני אומר… אם זה היה ככה במזג אוויר רגיל אז כנראה בסופה זה ישפיע הרבה יותר. או שהסיבה הייתה שונה.