מודלים יום רביעי י״ח טבת 7/6/26
-
אולי השפיץ הזה בדרך
-
נחמן המלך קשה לי להאמין
-
נחמן המלך נראה שכן
-
ואנשים דיברו על חסימה. אפשר פשוט לדפוק את הראש בקיר מול העדכונים האלה..
-
נעזוב את השלג מה העדכון הנוכחי אומר עלכמויות גשם כמה?
-
אני דיברתי מקודם על גל נוסף
לא על מערכת נוספת
והוא אכן קיים כאן בקטנה ב156 שעות ונותן התחזקות מסויימת במשקעים
זה קיים גם בעדכונים אחרים
זה יכול להקצין בעדכונים הבאים ואז לתת סיכוי לדברים נוספים כי הקור כבר כאןלילה טוב
-
לא נראה לי שיגיע הלילה
-
דוד 4 עזוב זה היה בדיחה שכל עדכון אומרים שהעדכון הבא הכי קריטי
-
ג׳מיני המלך סבבה כי חשבתי שהתכוונת שעדכון צהרים הוא האמין ביותר
בעוד שזכור לי שהערב והבוקר הם האמינים
לילה טוב -
אולי ייפול עלינו השק הזה מלמעלה.. לא נראהלי
-
נחמן המלך לא בעדכון זה
בכל מקרה הטווח רחוק -
האמת שGFS הלילה לא לבד הוא מצטרף לבריטי הגרמני והקנדי שכולם הראו כניסה טובה של האפיק כולל קור בנמוכות בשלב קצת יותר מאוחר, כמובן שיש שינויים בתצורה אבל בסה"כ מלבד איסי ניתן לומר שכרגע שאר המודלים מראים כניסת אויר קר בנמוכות בשילוב משקעים מה שיכול להביא לשלג בפסגות הגבוהות של ההרים בפרט בצפון ובגולן
-
דוד 4 אמר במודלים יום רביעי י״ח טבת 7/6/26:
נחמן המלך לא בעדכון זה
בכל מקרה הטווח רחוקכן לא נכנס בעדכון הזה
-
yehiel9523 אמר במודלים יום רביעי י״ח טבת 7/6/26:
האמת שGFS הלילה לא לבד הוא מצטרף לבריטי הגרמני והקנדי שכולם הראו כניסה טובה של האפיק כולל קור בנמוכות בשלב קצת יותר מאוחר, כמובן שיש שינויים בתצורה אבל בסה"כ מלבד איסי ניתן לומר שכרגע שאר המודלים מראים כניסת אויר קר בנמוכות בשילוב משקעים מה שיכול להביא לשלג בפסגות הגבוהות של ההרים בפרט בצפון ובגולן
גם איסי ai אותה תצורה כמעט כמו ג'פס
-
צריך לזכור דבר אחד בשום עדכון לא רואים שהןקר בנמוכות נכנס טוב אלא מגיע כבועות וגם המודלים הכי קיצוניים מראים עד -1 קיצור אין שום סיבה לבנות על ירושלים
-
ג׳מיני המלך הדיון פה יותר על צפון הגולן ופסגות הצפון. לא נראה לנ פעם אחת התקרב בכלל לירושלים
-
ואגב כך נראית מפת ירידת שלג מצטבר (לא הצטברות על הקרקע אלא כמה שלג ירד באויר במצטבר) של הבריטי הערב כמובן שהרזולוציה לא מדויקת ולכן סביר שמה שרואים זה מתייחס לפסגות ההרים וגם זה שלג באויר בעיקר (או מעורב בגשם)![כיתוב בבעיות טעינה]
ואגב זו המפה המקבילה של ממוצע ההרצות של איסי
-
לדעתי אפילו מגדל שאמס 1229 מטר רחוקה משלג
רק מ1400 מטר בחרמון זה נראה שירד
ושוב לפי העדכון הזה בלבד ולדעתי. -
yehiel9523 וגם הסיכוי החלשות הזה לשג באוויר לפי חלק מההרצות אצל איסי היא עם סיכוי של 10% ומטה. המעניין זה צפון הגולן...

-
אוהב שלג על הים אני לא מאמין שאני נכנס לזה אבל לפי העדכון הנוכחי יש 27- על 12- על 1- זה תנאים מצוינים ל*** מעל 1000 מטר
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com