עדכון לילה גרמני+גפס
-
תראו את ההבדל בניהם ל120 שעות זה הזוי!!! סה''כ 5 ימים ושינוי שמיים וארץ! מחר לדעתי המחלוקת תוכרע או שנגיע לאיזוהי פשרה באמצע
-
נתי אם אפשר תרגום המודל בבקשה...
-
נתי חחחחחחח גפס חי בסרט אנחנו לא מרוכסים בשום טווח מה פתאום אתה לא רואה שאירופה תחת רמה פשוט לא נכון זה באגגגגגגגגגגגגגגגג איזה רכס איזה נעלים אנחנו תחת אפקיותתת סטטית
-
מרוכסים הרגת אחרי ינואר שעברנו לא נתרכס בקרובבבבבבבבבבב
-
תי נו אז מה אם יש הבדל אתה תמים המודלים לא שווים כלום השנה
-
ifat32 מה מראים המודלים???
-
אם הייתי שואב היום הזה בדל של אופטימיות מגפס זה שהוא לא באמת מציע כאן משהו כמו הגרמני שפשוט מראה רמה מסודרת פלוס אפיק שנדחף על ראשינו אלא המון בלאגןןןן נכון עיקר המהלך שלו זה המשיכה מערבה ובזה הוא עקשן ודי הודו לו שאר המודלים אבל משם ואילך הכל מעורבב אצלו בלי שום הסבר מה יהיה הוא פשוט לא יודע איך לאכול את זה. שימו לב איך כל עדכון נראה אחרת בארבעת עדכוניו היום בניגוד לגרמני
אמן שאני צודק
לילה טוב -
חיים 2 זה לא אומר הרבה. פשוט המהלך של הגרמני הוא מהלך הרבה יותר קלאסי שברור אין הוא יתקדם, אין הרבה אופציות אחרות ממה שהוא מראה. אצל גפס התצורה לא רגילה ויוצרת מורכבויות בין הרמה שנדחפה צפונה והאפיק שנמשך מערבה שיכולות להיפתר בהרבה דרכים.
-
אני מתכוון לומר שאם אני אתן לך מפה של 120 של הגרמני, יהיה לך יחסית קל לנחש פחות או יותר את ה100 שעות הבאות. אצל גפס אין לך סיכוי...
-
רפאל אתה צודק במאה אחוז אני רק באתי לומר שיותר מסתבר שמי שמביא את המהלך הנורמלי ינצח לבין המהלך המוזר ועוד יותר מוזר איך אפיקון קטן מרסק רמה כה גדולה
-
אם גפס סיים לעדכן את עצמו אשמח לשמוע למעשה מה צפוי לנו גם על פי מודל גפס וגם ע''פ הגרמני בשלושת הימים הקרובים
-
בימים הקרובים המערכת הנוכחית פשוט מסתיימת אז מחר אולי טפטוף ובשבת זה כבר המערכת הבאה.
נראה לי שיש איזה זרם בשבת ואז ממוצ״ש תגיע המערכת המדוברת -
שלג בשפע יותר נכון ראשון לקראת ערב
-
בשלושה הימים הקרובים אין מחלוקת משמעותית. העיקר זה משני והלאה, שאז הגרמני וגפס נותרו כל אחד קיצוני בעמדתו.
-
אה כבר לא מוצ״ש?
-
שלג בשפע זה מה שרואים במפות המשקעים גשם ליל שבת עד אחה"צ והפוגה עד ראשון לקראת ערב
-
אגב, תהיתי לעצמי, מה קרה שדוקא הגרמני אוהב יהודים ומפנק אותנו בשלג שבוע הבא, והאמריקאי פשוט לא מחבב אותנו בלשון המעטה, ואת כל הטוב הוא שולח למקומות אחרים...
-
רפאל הגרמני מפנק בשלג?????!!!!!!
איפה כמה למה ומתי -
רפאל הכל בגלל ביידן אם היה טראמפ היה איזה חצי מטר שלג
-
חיים אריה זה היה בדיחה. הגרמני באמת בחלק מהעדכונים קרוב יותר לשלג ובחלק פחות, אבל סך הכל לא רחוק. אם כי, כמו שנאמר הוא די לבד, אז אין כבר סיבה לבנות בובה מעכשיו...