שרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה
-
-
גל חום בטוח בדרך! חכו לשבוע הבא ותראו בעז''ה, על אחריותי !
-
ובנתיים- נהנה מכל רגע מה''חום'' הירושלמי הכבד (כך לפחות בישרו לנו היום: עומס חום כבד עד קיצוני ברוב איזורי הארץ). אני חותם ברגע הזה על המזג האוויר הזה בבני- ברק, ולא רק ביום, אלא אפילו בלילה הייתי מסכים לקבל את מה שיש כעת בירושלים, כי בשיא החום היום בירושלים עדיין מזה''א היה טוב בהרבה ממה שיש בבני- ברק בשעות הערב ובלילה. המושג ''קיץ נעים'' (כשזה קורה) שייך כנראה רק לאיזור ההרים. במישור החוף הים החם עושה את העבודה שלו ודואג לסיוט המתמשך במשך כרבע שנה (יולי- אוגוסט- ספטמבר) כמעט בלי הנחות.
אז יש לי יממה ליהנות ממזג האוויר הירושלמי, ולהסתכל בתמיהה על ירושלמים שמתלוננים היום על החום, כי אומנם בהחלט לא קריר, אבל עומס החום? בכלל לא מטריד. ללכת כמעט מבלי להזיע בכלל- איזה תענוג !
-
ירושלים לקראת כניסת שבת, צירוסים בשמים. (בבני- ברק בתקופה הזאת בשנה- מחזה של צירוסים נחשב מחזה לא מצוי).
-
ז'ק בכול הארץ צירוסים בקיץ זה נדיר באזורינו. בעבר צירוסים היו מרמזים על סוף הקיץ, בשנים אחרונות כבר לא.
אגב הצירסים האלה ממש נמוכים רק 17,000 מטר מעל הראש. -
גשם עד בלי די והיום שב''ק פרשת בלק, כאן בעיה''ק ירושלים שקיעה מהממת, כאשר הפעם מופע של עננות גבוהה מסיבית יוצר שקיעה מדהימה. (אם לא שבת- הפורום כאן היה מוצף בתמונות). והלילה- איזה מזג אויר כאן בירושלים ! פשוט חלום ! רק לחשוב על חזרה הלילה ללחות המעיקה של בני- ברק, דיכאון !
-
ז'ק אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
גשם עד בלי די והיום שב''ק פרשת בלק, כאן בעיה''ק ירושלים שקיעה מהממת, כאשר הפעם מופע של עננות גבוהה מסיבית יוצר שקיעה מדהימה. (אם לא שבת- הפורום כאן היה מוצף בתמונות). והלילה- איזה מזג אויר כאן בירושלים ! פשוט חלום ! רק לחשוב על חזרה הלילה ללחות המעיקה של בני- ברק, דיכאון !
שותף איתך בצערך...
-
ז'ק בהצלחה בחום הבני ברקי
נב אני מבין כולם ערים בגלל הצום -
ביומיים הקרובים תירשם הקלה של כ-2 מעלות בעומסי החום, אך החל מיום שלישי צפוי להגיע לאזורינו גל חום נוסף ששיאו בחמישי עם עומס חום קיצוני בכל חלקי הארץ. הים התיכון מסוכן לרחצה אך סימנים ראשונים מעידים על התמעטות נחילי המדוזות. (מהחדשות)
-
גשם עד בלי די אמר בשרשור חדש (הימורים???) על ירידת מפלס הכינרת במהלך קיץ תשפ"ה:
אני מבין כולם ערים בגלל הצום
ערים בגלל הצוּמִי. (תגידו- מי לא אוהב תשומת לב).