חידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23
-
ז'ק אז תתן הארכה בזמן...
-
ז'ק הייתי עסוק מקווה שיהיה לי זמן בערב
-
פינקי חבל- החידות כרגע הם הזדמנות לצבור הרבה נקודות, אז לא כדאי לפספס.
-
איש השלגים אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
ז'ק אז תתן הארכה בזמן...
נשקול- כי כרגע יש רק אחד שענה נכונה על כל החידות, הלא הוא כ''ק המפקח גשם עד בלי די .
-
פוסט זה נמחק! -
ז'ק נו יש עוד מישהו שענה נכונה על הכל?
-
אפל כל הכבוד ! שיחקת אותה כמו גם גשם עד בלי די שענה נכונה על כל חמשת החידות. צברתם כל אחד 28 נקודות בסבב הזה !
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
אפל כל הכבוד ! שיחקת אותה כמו גם גשם עד בלי די שענה נכונה על כל חמשת החידות. צברתם כל אחד 28 נקודות בסבב הזה !
חשבתי אני יזכה לבד בניקוד
-
ז'ק תבדוק את תשובותיי בבקשה
-
הצטרפתי לצוות העונים נכונה
אכן כדבריך בזכות החידה האחרונה הגעתי ל 28 נקודות הנחשקות
תאשר לי שצדקתי או אם יש לי טעות במשהו....
תודה -
איש השלגים אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
ז'ק אז תתן הארכה בזמן...
נשקול- כי כרגע יש רק אחד שענה נכונה על כל החידות, הלא הוא כ''ק המפקח גשם עד בלי די .
אני מושך את בקשת ההארכה בזמן.
(סליחה על האגויסטיות. פשוט אני זה שביקשתי. מי שרוצה שיגיש בקשה חדשה משלו...) -
דרך אגב- אדיב , מה עם פתרון החידות הבאות? לך זה אמור להיות יותר קל כי יש לך כבר את המפתח למה שעומד מאחורי סדרת החידות.
הייתי מרותק למיטה ביומיים האחרונים, חוזר עם כוחות מחודשים בעז"ה.
-
גשם עד בלי די אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
חשבתי אני יזכה לבד בניקוד
אתה תזכה ככל הנראה בנקודות בונוס בתור מי שעלה על הפתרון בשלב מוקדם וקודם החידה האחרונה שהיא ממש רמז (ובעיקבותיה יש כבר כמה פותרים נכונה).
-
אפל אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
ז'ק נו יש עוד מישהו שענה נכונה על הכל?
אחרי החידה האחרונה יש כמה, אבל כפי שכתבתי, אלו שענו בשלב היותר מוקדם יקבלו כנראה נקודות בונוס.
-
ז'ק מה איתי?
-
ז'ק הנוקדת בונוס מגיעה ביושר לעונים ראשונים אבל רק לצורך העניין אני לא חושב שדווקא החידה האחרונה היא זאת שפרצה לי את הדרך אלא דווקא ברגע שעליתי על הראשונה הבנתי הכל אמנם עניתי רק אחרי פרסום החידה האחרונה אבל זה פשוט בגלל שאז ראיתי לראשונה את החידות הללו
-
זהו זה- זמנכם תם מזמן, והפיתרון: גפ"ס- מודל החיזוי האמריקאי
ללא ספק- החידה מבית היוצר של אדיב ששיגעה פה את המשתתפים, כאשר רק חידות ההמשך שהיוו גם כעין רמז לנושא סדרת החידות הן שפתחו פתח להבין במה מדובר.
אז מה יש לנו בתמונה של החידה ? ג'יפ סיור, ובסלנג הצהל"י- גפ"ס. (ובמקרה הגי'פ הוא גם תוצרת ארה"ב, או במילים אחרות: מודל אמריקאי).
יש כאן אחד ויחיד שענה על החידה כבר בשלב המוקדם, הלא הוא ידידנו המפקח גשם עד בלי די , ועל כך מגיע לו בונוס של שתי נקודות.
אחריו ענה אפל , ועל כך מגיעה לו נקודת בונוס אחת.
יש שניים שאומנם לא ענו את התשובה, אך ענו תשובות מאוד מקוריות, ולכן יקבלו שלוש נקודות.
יש אחד שענה את התשובה הנכונה, אך לאחר המועד האחרון למתן התשובות, ולכן לצערי הוא יקבל רק חצי מהניקוד, דהיינו חמש נקודות.
טבלת הניקוד של החידה הנוכחית:
גשם עד בלי די - 12 נקודות.
אפל - 11 נקודות.
נתי - 10 נקודות.
אדיב - 10 נקודות.
מאור גליל העליון - 10 נקודות.
איש השלגים - 10 נקודות.
פינקי - 5 נקודות.
אוהב שלג לא ישבע - 3 נקודות.
הגיוני - 3 נקודות.