חידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23
-
איש השלגים תמתין לחידות הבאות, הן כנראה אולי תתחלנה לתת לכם כיוון.
-
ז'ק תעיף מבט על התשובות שלי
-
נתי
️
️ לך על החידות הבאות. אם תצליח לפענח את מה שעומד מאחוריהם יהיה לך מפתח מה לנסות לחפש בחידה הנוכחית. זה קשוח כפי שכתב איש השלגים , אבל כשהפתרונות יתפרסמו אתם תגידו ללא ספק wow! איזה רעיון מקורי ! (הרעיון במקור הוא של אדיב , רק שאני שיניתי את התמונה שהוא שלח לי במקור, אבל הפרט המרכזי והחשוב שהוא למעשה כל החידה נשאר).
-
פוסט זה נמחק! -
בשורה טובה ! סוף סוף יש מי שעלה על התשובה ! (אומנם לא בדרך שאליה התכוונתי, אבל מה זה משנה). תנו כבוד למפקח !
-
ז'ק
אני שואל שאלה כללית על כל הסדרה ותענה לי מה שאתה יכול.
האם הפתרונות קשורים למה רואים על המפה. מה רואים בתמונה.
והאם הפתרונות לא מכילים שום מושג כל שהוא במטארולוגיה אלא משהו מעבר לזה.
(אם אני יחפש בקובץ של מונחים מטארולוגים אני יוכל למצוא שם את התשובות?)
האם התשובות שכתבתי קשורות לפתרון או אין קשר כלל? -
איש השלגים חביבי ויקירי ! על השאלות שלך אני אענה במידת הצורך רק לאחר פירסום החידה האחרונה בסידרה הנוכחית, חידה שלדעתי מהווה ממש רמז לכל מה שעומד מאחורי סדרת החידות. אז בוא תמתין עוד קצת עד לפרסום חידה 27, כי אני מאמין שאז כבר יהיו יותר כאלו שיזהו במה מדובר, וממילא יהיה להם את המפתח לפתרון שאר החידות, ואולי גם החידה הנוכחית.
-
-
ז'ק אז תתן הארכה בזמן...
-
ז'ק הייתי עסוק מקווה שיהיה לי זמן בערב
-
פינקי חבל- החידות כרגע הם הזדמנות לצבור הרבה נקודות, אז לא כדאי לפספס.
-
איש השלגים אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
ז'ק אז תתן הארכה בזמן...
נשקול- כי כרגע יש רק אחד שענה נכונה על כל החידות, הלא הוא כ''ק המפקח גשם עד בלי די .
-
פוסט זה נמחק! -
ז'ק נו יש עוד מישהו שענה נכונה על הכל?
-
אפל כל הכבוד ! שיחקת אותה כמו גם גשם עד בלי די שענה נכונה על כל חמשת החידות. צברתם כל אחד 28 נקודות בסבב הזה !
-
ז'ק אמר בחידון הקיץ הגדול- חידה מס' 23:
אפל כל הכבוד ! שיחקת אותה כמו גם גשם עד בלי די שענה נכונה על כל חמשת החידות. צברתם כל אחד 28 נקודות בסבב הזה !
חשבתי אני יזכה לבד בניקוד
-
ז'ק תבדוק את תשובותיי בבקשה