בדיחות על מזג אויר
-
ז'ק אמר בבדיחות על מזג אויר:
שלג מטר בירושלים אמר בבדיחות על מזג אויר:
תגידו אם אני חופר בים המלח על החוף אני שובר את השיא של המקום הכי נמוך בעולם
לא בטוח- אתה צריך לחפור במהירות יותר גבוהה ממהירות ירידת המפלס.
חזק!!!
(רק הומור שחור (ופסימיות) כמו שלך יכול להוליד הברקות שכאלו) -
מה ההבדל בין ירושלמי זקן לירושלמי צעיר?
ירושלמי זקן לא מתבייש להודות שקר לו.
(קרדיט, עלון קולדצקי) -
מה שאני כל כך אוהב בחורף
שכל יום שעובר - הקיץ מתקרב יותר.
(מי שמזדהה עם המשפט הזה כנראה לא שייך לפורום הזה...)
(קרדיט כנ''ל) -
למה לאחרונה הגרמני פחות אנטישמי מהשאר ומפרגן משקעים זה עוד חנופה בסגנון דמי שילומים
-
אפיקים בנגב אם הוא רוצה להחניף שייתן מערכות שלגים רציניות
-
חידה: מה הקשר בין שלג לחינוך, ואיך זה שייך לסימינרים של הבנות, ובשנים האחרונות גם לישיבות של הבנים?
התשובה: שכר לימוד גבוה.

-
אתה משלם שכר לימוד לנכדים ז'ק?

-
איש השלגים אני באמת לא מבין מה התענוג לקחת בדיחה מקורית ולהפוך אותה,
היה פעם 2 בדיחות דומות, ושניהם כבר שובשו לכיוון ההפוך....
מה הדבר הכי טוב בבני ברק ? קו 402 לירושלים,
מה הדבר הכי טוב בקיץ ? שכל יום שחולף מתקרבים לחורף,היום יש כבר 2 הבדיחות בהיפוך גירסא...
-
אוהב שלג לא ישבע אגב, משהו דומה,
לפני כשנתיים פורסמה בדיחה כלשהי, יום למחרת או יום לפניו פורסמה אותה בדיחה בשינוי גירסא בין ליטאים לחסידים...
"(מעשה בחסיד אחד ששאל את רבו)[פעם בחור שאל את מרן הראששיבע] האיך אומרים בתפילת שחרית, האם "ומברכין ומשבחין ומפארין ומעריצין ומקדישין וממליכין" בנ' סופית ?
או "ומברכים ומשבחים ומפארים וכו'" במ' סופית ?השיב לו רבו שאין שום הבדל בין הגירסאות, ואפשר לומר איך שרוצים,
ויש לו ראיה ממרן ה"בית יוסף" דנמי לא קפיד על זה, שלפעמים כותב רמב"ם במ' סופית, ולפעמים כותב רמב"ן בנ' ולא חייש למידי.... -
אוהב שלג לא ישבע טוב

-
אקלימוס אמר בבדיחות על מזג אויר:
אתה משלם שכר לימוד לנכדים ז'ק?

לא, אבל אני ממשיך לשלם את המשכנתא שהייתי צריך לקחת בשביל לממן את ה"לימודים" של הילדים שלי...
(ולמה כתבתי "לימודים" עם מרכאות כפולות? במשך שנתיים שמגיפת הקורונה היתה חלק מחיינו, הסימינר בו למדה ביתי היה מושבת, כאשר החומר הלימודי נשלח לבית התלמידות מידי פעם. לא שיעורים, לא מבחנים, לא סימינר, רק לימוד עצמי בבית, ותנחשו מה? נכון- הוראת הקבע של שכר הלימוד בגובה אלפי שקלים בחודש (של"ג) ממשיכה לרדת כרגיל. נסיון לבטל את הוראת הקבע גוררת איום שלא תינתן התעודה המתבקשת בסוף הלימודים. וכך במשך שנתיים מצאנו את עצמינו משלמים עשרות אלפי שקלים על לימודים שכלל לא התקיימו. בקיצור- לא בדיחה על מזג האוויר אלא בדיחה של סימינר ושל לימודים).
המכירה הסינית של עזר מציון נפתחה!
דרימי מתנה רוצים? לחצו כאן:
https://sale.ami.org.il/?vt=7000099&affid=202928
להצטרפות לנאמני עזר מציון — במייל:
ezermizionn@gmail.com