דיווחי מזג האוויר יום ראשון ד' באייר תשפ''ד
-
גשם יורד כעת בבני-ברק.
-
לפי מצב השמים (עננות) כנראה שהגשם רק בצפון בני-ברק.
-
0.1 (פלוס- לא מינוס כמו באור יהודה...). רק חבל שעד שקלטתי שיורד גשם הוא כבר הפסיק, כך שפיספסתי את הסגולה.
-
מכ''ם גשם. אכן הגשם התרכז מעל צפון בני- ברק, שכונות פרדס כץ וקרית הרצוג.
-
ז'ק 2 גם אצלי היה גשם מאוד יפה היום[כל! הכרצפה היתה רטובה-שחורה]
וכמובן שתיתי מהגשם שזה סגולה לרפואה
איר בראשי תיבות אני י' רפאך -
שימי שתהיה לי בריא! אולי לא שמת לב, אבל שתית שוקו... לא מאמין? תסתכל על המכוניות, בוץ טהור.
והיתה ע''ז גם חידה כאן כזכור. עונת מעבר/ גשם בוץ. -
ז'ק 2 בוץ ריפיו
-
שימי 0.9 מ"מ בפתח תקווה
-
שימי גם מחר יש גשם:
-
שימי וזה בוץ ריפוי אורגינל, לא מהשמים אלא מהארץ (או יותר נכון מהים).
וזה מזכיר לי מעשה קונדס של חוזר בתשובה ידוע בימים שקודם לחזרתו בתשובה. בחופים מסויימים בים המלח מוצבת כמין שוקת ובתוכה בוץ למריחה על הגוף- מה שמפורסם כ''בוץ ים המלח''. אותו אחד הגיע לחוף ועירבב מלט בתוך הבוץ, וזה בזמן ששחקני נבחרת ישראל בכדורגל באו לנפוש בחוף. לא נפרט כל מה שהיה שם, אבל לאחר שעתיים של שכיבה בשמש כשהם מרוחים בשכבה מכובדת של בוץ באו השחקנים לקום לעזוב את החוף, ואז הם גילו שהם הפכו להיות כמין מומיות מצריות... הם נמצאים בתוך קליפה קשה של בוץ ובקושי יכולים לקפל ולהזיז אבר בגוף. (ועל צרת השעירים שביניהם לא נאריך בדיבור). הכל צולם ותועד להנאת אותו חלק בעם ישראל השמח לראות מישהו מחליק על בננה. -
קר בחרמון:
-
וחם בדרום:
-
שימי היו חותמים איתך על חום כזה בדרום בכל הקיץ. אחרי שיקלול נתוני הטמפרטורה והלחות תקבל משהו כמו עומס חום בינוני לכיוון הבינוני- קל.
-
ז'ק 2 המון גשם בדרך:
-
שימי שאלה בדרך לאן ? יש למסלול של העננים קצת נטייה צפונה, כך שלא אתפלא אם בסוף הכל ילך ללבנון. נחכה ונראה.
-
ז'ק 2 אבל נראה שלמטה הם מתפתחים!
-
ירד בסוף היכן שהו?
-
במודיעין עילית בבבוקר בערך ב 6 טפטפו בערך כ 10 טיפות לאיזור של כמה מטרים (פשוט ראיתי את זה על חלון הרכב)
-
מתקרב לישראל צבעים יפים!
-
מחר:
40מ"מ במטולה וקריית שמונה
5מ"מ בצפת
8מ"מ בעכו
10מ"מ בנהרייה
3מ"מ בחיפה
2מ"מ בת"א
1מ"מ באשדוד
4מ"מ במודיעין עילית