רעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל
-
כוחות החילוץ הטורקים איתרו הלילה (חמישי) 3 אנשים שנמצאו בחיים בין ההריסות לאחר ששהו שם למעלה משבוע ימים מאז התחוללה רעידת האדמה | מנין ההרוגים בטורקיה חצה את רף ה-42 אלף בני אדם
-
אלחנן כהן איך הם שורדים שם?
-
אולי הוא היה באותו הזמן במטבח אז כל הזמן היה לו אוכל
-
רק חדי עין יבחינו שעל הכובע של המחלץ בתמונה יש דגלים של כל העולם חוץ מישראל, היחידה שנרמתה ושלחה משלחת ענקית לעזור ולחלץ ללא תנאי וללא הרף! תודה שחידדת לי את התמונה ️ עד שלא יקומו עלינו כל מדינות העולם אנחנו לא נלמד וגם אז אני בספק אולי נעזור להם במלחמה שלהם נגדנו
-
אלחנן כהןאלחנן כהן בהמות כפוי טובה שתהיה להם עוד רעידה לאר נשלח להם חילוץ ניראה אותם מסריחיםםםםםםםםם
-
ההרס בטורקיה: שני בני אדם חולצו בחיים מההריסות לאחר 296 שעות מאז התרחשו רעידות האדמה במדינה.
-
רעידת אדמה בעוצמה 3.3 התרחשה הבוקר (6:09) באזור השומרון. מוקד הרעש היה במזרח השומרון, בעומק של קילומטר.
-
׳ווינט׳: מתפרסם כעת המספר העדכני של ההרוגים בטורקיה ובסוריה - בטורקיה: 40,642 בני אדם, ובסוריה 5,800 הרוגים.
-
׳ערוץ 12׳: דיווחים על רעידת אדמה שהורגשה לפני זמן קצר בטורקיה ובסוריה בעוצמה של 5.5
-
זה היה בעוצמה של 5
-
מי לא הרגיש?!?
רעידת אדמה בטורקיה בעוצמה 6.4 -
אוהב גשם מתי ואיפה בטורקיה?
-
סוכנות 'רויטרס' מדווחת: בניינים נוספים קרסו באנטקיה לאחר רעידת האדמה החזקה שהורגשה בטורקיה.
-
אוהב גשם כתוצאה מהחדש או עדיין מהישן
-
נתנאל 710 אמר ברעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל:
בגבול טורקיה - סוריה
-
שרי אמר ברעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל:
אוהב גשם כתוצאה מהחדש או עדיין מהישן
זה היה המכה בפטיש
-
אוהב גשם שמעתי שעצרו שם מהנדסים קבלנים וכו'?
-
שרי אמר ברעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל:
אוהב גשם שמעתי שעצרו שם מהנדסים קבלנים וכו'?
אולי {נראה לי שזה יותר מצג לציבור שם מכיוון שיש בחירות שם עוד שנה - אבל לא כאן המקום}
-
שרי נכון. ארדואן נשיא טורקיה
-
אוהב גשם אמר ברעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל:
נתנאל 710 אמר ברעידת אדמה בטורקיה ובסוריה, וגם בישראל:
בגבול טורקיה - סוריה
מקום שנקרא אוזנובאג