עדכוני מודלים שבוע פרשת וישב (15/12)
-
חיים 2 אם גפס היה נשאר בתרחיש שלו כמו שעכשיו זה מעולה
הבעיה היא מה שכבר ראינו בכמה עדכונים שהאפיק מתנתק שזה כשלעצמו לא בעיה אבל בגלל המרחק הדבר הזה הוא מאד רגיש וכחוט השערה שהוא יתרדד או לא ינחת עלינו כמו שקרה בגפס הבוקר
מצד שני אם באמת ינחת עלינו זה יכול להיות פנטסטי -
דוד ממש כך
כל האפיקים המנותקים האלה עושים לנו חיים קשים -
פוסט זה נמחק! -
אגב, אם זכרוני אינו מטעני בארצנו הקדושה חלק לא מבוטל (ואולי רוב) של המערכות החורפיות המשמעותיות היו מאפיקים מנותקים
-
איסי כנראה גם לקראת ניתוק האפיק
אצלו אני חושש למה שכתבתי למעלה שהאפיק יתרדד עד שיגיע אלינו
נראה מה יהיו חלומותיו (באוירת הפרשה..)
עריכה: אז מה שחשבתי לא קורה דווקא האפיק מחובר ונראה שבסוף הטווח איסי מנחית אותו עלינו
לא כ״כ דברנו פה אבל לפי המסתמן החורף חוזר (או מתחיל..) החל מסוף שבוע הזה אי״ה נראה בגדול שיהיו כמה מערכות גשם בגלים עם מערכת אחת בעוד 8-10 ימים שכעת מסתמנת כמשמעותית מאד אבל עוד היום גדול לא עת האסף המקנה... -
גפס השתגע!:
אולי נצליח לעצב את דצמבר -
שימי אני חושב שמן הראוי לתת קרדיט לweather2day כשמביאים משם צילומי מסך.
-
דוד זה בדיוק מה שאמרתי אפיק מנותק לא בהכרח רע רק קשה לחזות כיצד יתנהג
-
היו שנים שקראו לגפס ״אוהב שבת״ בגלל שתמיד בעדכון לפני שבת הוא היה מפציץ
אני חושב שהשנה גפס נהיה פשוט אוהב לילה...
וואו... -
בוקר טוב איזה התקפלות של גפס לקנדי
למה הקנדי צודק רק שהוא פסימי למה????????????????????
עדכון בוקר זוועה של כלל המודלים
אוףףףףףף. -
לנוכח הזוועה מבחינת מזג האוויר, אני ממליץ לפתוח פוסטים חדשים. (1) הימור- עד לאיזה גובה ירד מפלס הכינרת בחורף הקרוב. (2) לאיזה מספר מילימטרים יגיע גובה השלג בפסגת החרמון. (3) איזה מודל יצליח להוציא שני עידכונים רצופים לא הפוכים. (4) איזה מודל לטווח ארוך יצליח אפילו פעם אחת ויחידה לקלוע קרוב למטרה. (5) כמה פעמים יוזכרו בכל יום הבריטי, הגרמני, הקנדי, איסי, גפס ובאלו נסיבות. (6) האם בכל זאת יקרה הנס וז'ק יאלץ (בשמחה) לאכול את הכובע.
-
אמרתי תחכו. זה רחוק מאוד הטווח. איזה בוקר מבאס
בואו נחכה קצת אולי ישתנה לטובה בעדכונים הבאים
איזה תחביב בחרנו
-
ז'ק מה קרה שהתחלת להשתמש באותיות קדושות בשביל מודלים אנטישמיים שקרנים ?
-
נתי באמת שלפעמים אני חושב על זה וקולט כל פעם מחדש.
אין לנו שום השפעה על מה יקרה (חוץ מתפילות כמובן).
אבל כח הרצון חזק יותר ואיתו באה האשליה שאכן אם אני אסתכל על מודלים תחזיות וכו׳ אכן דברים ישתנו לטובה.
לעוד מישהו הייתה מחשבה כזאת? -
שלג בשפע יש בזה משהו,
עם זאת זה המחיר שחובבי מזג האוויר משלמים.
צריך לזכור שלא להיסחף יותר מידי... -
תחזית מזג האוויר
היום יהיה מעונן חלקית, הטמפרטורות קרובות לממוצע לתקופה, בבוקר ייתכן גשם קל במישור החוף.
יום רביעי: בהיר ויבש, עם עליה קלה בטמפרטורות, והן תהיינה גבוהות מהממוצע לעונה.
יום חמישי: בהיר ויבש, עם עליה קלה נוספת בטמפרטורות, ויהיה חמים מהרגיל לעונה במרבית האזורים, בבוקר בצפון הארץ ינשבו רוחות מזרחיות ערות.
יום שישי: מעונן חלקית עד מעונן, עם ירידה בטמפרטורות, משעות הצהריים ירד גשם מידי פעם, מצפון הארץ ועד לצפון הנגב, ויתכנו סופות רעמים.
ליאור סודרי
-
אדיב היום ממוצע? מעניין. יותר לכיוון 2-3 מעל הממוצע לא?
-
שלג בשפע כנראה 2-3 מעלות זה נקרא קרובות לממוצע לשיטת ליאור סודרי.
-
גפס צהריים בכיוון הרבה יותר טוב מהבוקר. יש ניתוק ואספקה מחודשת והאפיק נע מזרחה
נראה לקראת ניתוק חוזר, אפיק צר וארוך שמתקשה בלנוע מזרחה. מה שבטוח, שום דבר לא סגור... -
אם כי האפיק יורד מזרחית יותר מעדכונים קודמים, די כמו עדכון בוקר ולכן המערכת מתעכבת