עידכון מודלים שבוע פרשת ויקהל פקודי
-
יוסי כהן תבין לכאורה תאלץ כמו כולנו לצפות ולקות ולייחל לזה אולי
שיהיה אי"ה בשנה הבאה.
כפי המסתבר וכפי הנראה השנה אנחנו אוחזים אחרי....המשחק
ומבלי לאכזב מדי, בפשטות לא יהיה ולא אמור להיות האירוע האהוב...
ואם יבוא משהו לדעתי זאת תהיה הפתעה מוחלטת במיוחד
חבל בכלל שעדיין יש אנשים והרבה, שבונים על זה ,חברה תבינו נגמר החורף
אני חושב שמה שאולי נראה ונקווה שכך יהיה, זה כמה מערכות נוספות קטנות/בינוניות...חביבות אחרונות לסיום העונה
גשם להשלים ולצמצם פערים וכמובן להנות ממנו ,לא מעבר לכך חוץ מראשון שיהיה כנראה גם סוער...
בוא נהנה וננצל את מה שאנחנו מקבלים באהבה !! -
גפס לילה עם דחיה מסוימת למערכת של סופ"ש ואפשר לקרוא לה כבר מערכת של תחילת שבוע הבא, נראה שתתחיל יותר לכיוון של מוצ"ש לקראת ראשון
אבל ימים ראשון ושני גשומים מאד עם סו"ר וברד ואף שלג בחרמון
לגבי המערכת שאח"כ, גפס ממשיך עם המגמה למערכת נוספת בעוד כשבוע פלוס (שבת הבאה), נמשיך לעקוב -
לפי המודלים המערכת צפויה להתחיל בעיקר בצפון/חוף במהלך יום השבת ולהימשך בכמה פיקים עד שלישי, כששיאה כנראה בראשון אחה"צ-ערב, אם כי מפות המשקעים של המודלים לא אחידות.
נראה שבחלק מהזמן בהם הגשם יתרכז יותר בחוף, אך כמובן גם איזורים פנימיים צפויים לראות כמות גשם טובה, וגם בדרום צפוי גשם.
לגבי ההמשך אז למרות שרואים עוד ציר לקראת סופ"ש הבא, כרגע הוא לא נראה ממש פעיל. אבל בכללי פוטנציאל שקעי רום מנותקים ממשיך לתקופה הקרובה. -
ישיר אמר בעידכון מודלים שבוע פרשת ויקהל פקודי:
לפי המודלים המערכת צפויה להתחיל בעיקר בצפון/חוף במהלך יום השבת ולהימשך בכמה פיקים עד שלישי, כששיאה כנראה בראשון אחה"צ-ערב, אם כי מפות המשקעים של המודלים לא אחידות.
נראה שבחלק מהזמן בהם הגשם יתרכז יותר בחוף, אך כמובן גם איזורים פנימיים צפויים לראות כמות גשם טובה, וגם בדרום צפוי גשם.
לגבי ההמשך אז למרות שרואים עוד ציר לקראת סופ"ש הבא, כרגע הוא לא נראה ממש פעיל. אבל בכללי פוטנציאל שקעי רום מנותקים ממשיך לתקופה הקרובה.לפי מה שהבנתי יהיו מקמות שיגיעו עד כמאה מ"מ רק בשבוע הבא
וגם צפוי שלג רציני בחרמון
האמנם? -
אוהב גשם אני מעריך שהתשובה היא כן לשתי השאלות.
-
ישיר תודה אתה אלוף
-
גפס צהריים עם עוד הקצנה ענקית למערכת של תחילת שבוע הבא! וואו
-
anonimy12314 נסביר:
גפס צהרים עם אפיק רום מנותק שמתחיל כאפיק רדוד ומתפתח ממש מעלינו לאפיק עמוק יותר וקר לקראת יום שני!
גם מפות המשקעים שלו פנטסטיות!
מה שאומר שככל הנראה בע"ה מערכת ארוכה בכמה גלים לפנינו שבמהלכה ירד שלג משמעותי בחרמון גם בתחתון, לא הייתי מהמר על כך אבל אולי אולי יש סיכוי להערמות משמעותית שם.... -
בנוסף גפס מקדים את המערכת שאח"כ כבר ליום חמישי בלילה עד שבת
ובהמשך הטווח הרבה אפיקים מנותקים שמתגלגלים באזורינו ומביאים להמשך מערכות כאן לכל הטווח -
דוד
מדהים!
יהי רצון שיתגשם! -
ישששש!!!!
-
דוד anonimy12314 וואוו
-
משקעים ערב גרמני
-
מתרכז מאוד בחוף כמו שכבר ראינו בעדכונים השבוע. אם לומר את האמת המערכת הזו יותר מתאימה לנובמבר מאשר לסוף החורף...
-
גפס ערב קצת פחות מוצלח מהצהריים. וגם אין אצלו מערכת נוספת בהמשך. גם אצל הקנדי אין משהו ממשי אחרי המערכת הקרובה.
אצל הגרמני נראה שיש. -
איסי הרבה יותר מעודד לכל הטווחים
-
כנראה שזאת טעות ברזולוציה
בדר"כ בתקופה הזו יש יתרון להרים מהחוף
הרבה פעמים יש טעויות כאלו
תקן אותי אם אני טועה -
השיא אצל איסי
-
אנסבל איסי
-
גפס לילה חזר לגירסא הקיצונית