מודלים שבוע פרשת ויקרא 2
-
יום חמישי הקרוב צפוי להיות ללא קור וללא גשם?
אשמח אם מישהו יכול לוודא לי את זה. -
אדיב אמר במודלים שבוע פרשת ויקרא 2:
יום חמישי הקרוב צפוי להיות ללא קור וללא גשם?
אשמח אם מישהו יכול לוודא לי את זה.כן , בלי גשם בכלל
יהיה מעונן -
אוהב גשם תודה ענקית!
-
אוהב גשם כן יתכן טפטוף או גשם קל
-
איסי ממשיך להראות משקעים נחמדים למערכת מיום שישי עד שני (לא ברצף). וממערכת נוספת קצרה ברביעי, עם אופציה להמשכיות.
-
הגרמני וגפס עם שיפור ניכר למערכת של שישי שבת, לראות ולא להאמין, הגשם נזכר להגיע...
-
נתי מפות המשקעים של גפס ממשיכות להיות דלילות מאוד. נקווה שזו רק טעות בזיהוי
-
סינופטיקה
-
מה עם הצפון בסופ"ש? גם יקבל
-
אוהב גשם עדיין קשה לדבר על פריסת המשקעים. מדובר בשקע רום מנותק ומטבעו המשקעים מפוזרים בצורה לא מסודרת. לפי חלק מהמודלים ישנו ייתרון כרגע לדרום-מרכז, אבל זה יכול להשתנות.
-
בוקר טוב
גפס הבוקר עם חורף לכל הטווח
המערכת הקרובה בשבת - ראשון או שני לאחמ"כ מערכת נוספת ביום רביעי, ומערכת משמעותית וקרה בשבת הבאה עד סוף הטווח... אם זה יתממש יהיה לנו כאן מרץ היסטורי מבחינת כמויות משקעים
גם אצל איסי והקנדי רואים את הפוטנציאל למערכת משמעותית בסוף הטווח.. אפיק שמזכיר את ינואר לא את אפריל -
דוד כן, אבל לא ניתן להתעלם מהחולשה של גפס למערכת הקרובה. לפיו בעדכון הנוכחי הסינופטיקה לא טובה ואין כמעט מערכת. אצל כל השאר המצב טוב יותר, הגרמני ממשיך להיות החזק מכולם עם מערכת שמתמשכת עד יום שלישי.
לגבי המשך הטווח (אמצע שבוע הבא) יש הבדלים בין המודלים ודווקא איסי הכי פחות נוח לי, לפיו האפיק ממערב ובלי ציר שנשלח אלינו. אצל השאר זה נראה יותר טוב.
מעבר לזה זה די חסר משמעות, בוודאי בעונת מעבר. -
גפס צהריים ממשיך להיות אנמי מאוד ל"מערכת" שאצלו היא לא מערכת...
הגרמני לעומתו ממשיך לחגוג עם משקעים משמעותיים משבת לתוך שבוע הבא.
ימים יגידו... -
דוד ועל זה נאמר אחרי ירידה יש עליה
אחרי ימים חמים יבואו קרים.
מי יודע אולי השנה תהיה מעל הממוצע מבחינת משקעים. -
מישהו קודם אמר משפט שמתאר יפה את השנה:
״החורף שלא התחיל לא נגמר״ -
שלג בשפע במרכז כנראה יהיה ממוצע+ בצפון המצב עדיין קצת קשה
-
סופי שיש מערכת ברביעי הבא? בכל הארץ?
-
שלגון 2 אין סופי בטווח כזה
בפרט שיש חילוקים בין המודלים -
גפס הערב יותר אופטימי, השקע יושב עלינו יותר זמן
-
אכן גפס בשיפור ביחס לעצמו.
הגרמני ממשיך להיראות לא רע למערכת סופ"ש מליל שבת ועד ראשון בערב. ולאמצע שבוע הבא מראה מפות שמתאימות לינואר-פברואר... מעניין מה ייצא מזה.