תחזית מודלים, יום שני 31 בינואר.
-
anonimy12314 כל הכבוד על הפירוט.
כן הייתי מעיר, שלמרות שלפעמים נראה שמייחסים לתחזית הוורטקס איזושהי יכולת-על בחיזוי המגמות, נדמה לי (ובלי הרבה ניסיון) שגם התחזיות אלה צריכות להילקח בעירבון מוגבל, בדומה לתחזיות המודלים, ולפעמים הן ממש לא מתממשות. -
ישיר תודה על הביקורת.
כתבתי כמובן שהכל מגמה והדגשתי אולי או ככל הנראה לפני כל משפט שקשור לטווח רחוק. -
anonimy12314 לא ביקורת! הערה מן הצד בלבד. אנחנו תמיד עוסקים בניתוח המפות הקיימות...
ואגב אני משתדל להדגיש את זה מדי פעם כשמדברים על טווחים רחוקים, שהכול נזיל בטווחים רחוקים. ומה שאנחנו רואים לשבוע הבא במודלים השונים זו ההוכחה הכי ברורה לכך. ממצב של רמה בתבנית חוסמת למדיי שנראתה בכמה עדכונים, עברנו לבחינת עומק המערכות שמגיעות, כולל עמוקות ויפות (ברוב המודלים). -
ישיר כתבתי ברצינות תודה, אני רוצה שיתנו לי ביקורת שאני אדע מה לשפר
ואיסי 216 חובה לפזול אליו
-
anonimy12314 יאווווו איזה מקצועי!
אבל חייב להעיר שבכל המודלים (חוץ מהקנדי) רואים לפחות מערכת יפה מאד באזור ה9 לחודש אם לא יותר מזה (איסי הערב....).
ושנית אני לא מאמין כלל בוורטקס, ממוקד של שנים אין לו שום אמינות יותר מהמודלים הרגילים לטווח הזה. אני מאמין לאחר השינוי במודלים ביומיים האחרונים שמחר הוא גם ישתנה. -
Mashav קודם כל תודה
דבר שני אני מעדיף לא לכתוב על מערכות בטווח 240 + אלא אם כן אני רואה משהו חריג עם הסתברות גבוהה וגם אז אני מדגיש אולי -
פוסט זה נמחק! -
anonimy12314 יישר כוח אנונימי,תחזית מקצועית.
-
mtityaou אנונימי,סתם חומר למחשבה בשבילך חורף,פברואר 1950 אומר לך לך דבר מה.
-
ואגב חברים, באמת מי שרוצה להרים פה את הכפפה ולנסות לפחות אחת לכמה ימים לכתוב תחזית יותר מסודרת לפי ימים, נראה לי כדאי. (אני פחות טוב ברזולוציות האלה...) אנחנו עוסקים כל הזמן בשבוע הבא, אבל באמת לא התייחסנו כמעט למה צפוי בפועל בימים הקרובים.
אחרי הלילה וקצת מחר עם גשמים מקומיים, אפשר דווקא לשים לב למה שאנחנו אולי פחות אוהבים, וזה שבימים רביעי-חמישי השבוע תהיה הפוגה והתחממות לערכים שלדעתי לא היו כבר כמה שבועות... אלו עדיין טמפרטורות רגילות לעונה, אבל בהחלט שונות ממה שהתרגלנו בכל גל הקור הארוך שפקד אותנו.
כמובן לקראת שישי מגיעה המערכת המשמעותית עם משקעים טובים וכנראה סופות רעמים ניכרות, לתוך שבת. -
איסי ל9 10 ימים נותן לנו חלומות לבנים...
-
-
ישיר אני סגרתי עם אקלימוס שאני אכתוב בכל יום חמישי ושני ב20:00
אם אתם רוצים אפשר להתחלק, שביום חמישי לדוגמה אני אכתוב ובשני מישהו אחר, או להפך. -
פוסט זה נמחק! -
anonimy12314 מקצוען ברמה
תודה רבה, כך נהפוך את הפורום למשהו ענק