עדכוני מודלים שבוע פרשת וישב
-
כמעט כולם פחות טובים לסופ''ש בגלל האפקט הידוע לשמצה ''דו שקע'' זו תהיה מערכת זריזה זה כבר כמעט סגור אך ההתעמקות שלה עלינו לפני הבריחה עוד יכול להשתנות דרמטית בטווח הזה. אין מה לסגור כלום עכשיו בנתון הזה
-
בוקר טוב
גפס הבוקר טוב מאד לכל הטווחים תעבורת אפיקים משולי מערכות שמגיעים לפה דיי ברציפות
ביום שלישי הקרוב יש איזה גשמים בעיקר במזרח אבל לאחר מכן לקראת ה8 לחודש רואים מערכות נחמדות לאורך הטווח (בטווח הרחוק רואים אף מערכת משמעותית יותר אבל זה רחוק וגם התצורה שלה היא מאד דינמית)
איסי לימים שלישי ורביעי אופטימי יותר מגפס אבל אח"כ קצת פחות, בסוף הטווח נראה שנבנית לה שם איזו מערכת משמעותית, נעקוב
הקנדי פחות בעניין לטווחים הרחוקים יותר אבל לטווח הקרוב די דומה לאיסי
בגדול צריך להבין לא מדובר כאן עדיין באפיקים שמצליחים להדרים משמעותית אלינו אלא בעיקר על מערכות משולי אפיקים בגלל כמה בעיות שיש באפיקים מצפון מזרח לנו, חלקם צוינו כאן אתמול.
שבוע טוב ובשורות טובות! -
דוד נכון. משום מה כשכתבתי דברים דומים אמרו שאני פסימי אבל זה עדיין נכון, שכל האפיקים/צירי האפיק אינם מגיעים אלינו מסודר. אלא עוברים מצפון או מגיעים מוחלשים. כרגע קשה לראות מערכת מסודרת ומשמעותית באופק הרלוונטי. ימי גשם כאלה ואחרים - כן.
-
הגרמני הערב מקצין ממש הייתי אומר, מה שאומר שעדיין לא אבדה תקוותינו
-
סיכום עדכון ערב בינתיים
הקנדי נראה טוב
גפס גרוע
גרמני הכי טוב
הבריטי בתצורה הגלובלית נראה רע -
למה אתה ככה אומר?
גפס עוד 318 שעות נראה טוב מאוד....?? -
yakov123 רק אני יזכיר לך מה לפני 240 שעות גפס נראה להיום
-
ישיר אמר בעדכוני מודלים שבוע פרשת וישב:
נכון. משום מה כשכתבתי דברים דומים אמרו שאני פסימי
חחח
מה לעשות... -
איסי מקצין את יום שלישי
-
איסי מקצין במעט
-
איסי נחמד והטווח הרחוק שלו נראה מעניין.
בכללי המודלים חיזקו את הפעילות החמה של יום שלישי. היא כבר מזמן לא קשורה דווקא למזרח, אלא בפריסה די נרחבת.
מצד שני מ"הסקטור הקר" שלאחר מכן לא ממש נשאר הרבה, לפי מה שנראה כרגע.
לגבי סוף שבוע האופציות פתוחות לגמרי. -
ישיר הייתי אומר שזה נחמד מכיוון שלמערכת הקרובה בהתחלה איסי היה מתון ורק ביום שישי משהו עבר עליו ואז הוא הקצין ובסוף זה מערכת רדודה בא נקווה שהפעם איסי יצדק וכבר יתחילו להגיע מערכות מסודרות ונורמאליות
-
גפס מחזיר מעט את המערכת בשבת
-
גפס נראה נחמד שקע 1006 ו 552 בקפריסין
בא נראה מה יגידו מחר המודלים -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
בוקר טוב
גפ"ס הבוקר מעלים כמעט לחלוטין את החזית הקרה של סופ"ש
גם איסי דומה לו בתרחיש
לעומת זאת הקנדי נשאר עם תרחיש די טוב עם מערכת טובה
הגרמני והבריטי הבוקר יותר דומים עם גירסת הקנדיאז יש לנו מלחמת המודלים הקטנים מול הגדולים...
-
לטווח הארוך
גם קונטרול גפ"ס וגם קונטרול הקנדי רומזים על משהו גדול באמצע החודש -
לטעמי עדכונים חלשים מאוד, פוחתים והולכים... היום "הכי גשום" אצל כל המודלים לכל הטווחים הוא - מחר... מעבר לזה הכול שאריות/ריקושטים די קלים בעיקר לצפון.
אצל איסי אין כמעט כלום בסופ"ש.גם מה שאתה yakov123 ראית בקונטרול גפס, זה ב20 לחודש. טווח אסטרונומי לגמרי.