עדכוני מודלים שבוע פרשת וישב
-
נתי נכון הגרמני משתפר ולעמותו אצל גפס לא נשאר כלום. זה עוד יתעתע, הכול פתוח.
-
עדכון ערב - כרגע (גרמני, גפס, קנדי, ברקנל) לא ממש קיימת מערכת בשבוע הבא. אולי טפטופים או משהו בחוף. יש עוד זמן לשינוי.
-
איסי תקותינו היחידה
-
נתי מעניין העקשנות שלו כולם
-
בקוסמו ואיסי נדמה לי שיש שיפור במשקעים של ליל שבת ושבת בבוקר. עד קו תל אביב בערך יכול לרדת גשם נחמד.
במערכת שאיסי מראה לשבוע הבא, נראה שהוא ממשיך לתת ייתרון משמעותי לחוף. -
זה נכון שהטווח קיצוני וצריך לקחת בעירבון מוגבל אבל אי אפשר להתעלם מגפס בסוף הטווח.
מה שכן אם בכל זאת לא מתייחסים והולכים קצת ללפני, עדיין נראה שמתפתחת מגמה חורפית יותר שעוד לא הייתה פה השנה. -
שלג בשפע בהחלט לשזוף את העיניים...
אבל לא יותר מזה
זה אפילו לא טווח רחוק זה כלום
אפילו המערכת של שבוע הבא מתשנית מרגע לרגע במודלים -
גפס לילה שונה מהותית לשבוע הבא. זרק איזשהו שקע רום מנותק דרומה... קצת מזכיר גרסאות קודמות.
-
הזגזגת נמשכת: הבוקר כל המודלים מחזירים איזושהי מערכת בשלישי-רביעי. עדיין נראה שאיסי בגרסה המשמעותית יותר, אחריו גפס עם מערכת נחמדה. המודלים האחרים עם מערכונת קטנה. כל שינוי קטן בתנועת האפיק או הדרמתו יכול להיות משמעותי.
...
אצל איסי יש פעילות חמה מקדימה כבר בשני (די משמעותית), ולאחר מכן מערכת מאוד משמעותית -
חיזוק משמעותי למערכת לשבוע הבא בעדכון צהריים, גם בגפס וגם בגרמני
-
המודלים הערב קצת התבלבלו בין חנוכה לפורים
הגרמני וגפס כרגע בגירסה של איסי לשבוע הבא -
אכן שיפור בכל המודלים למערכת שקמה לתחייה. אצל כולם יש מערכת ואפילו טובה. גפס הכי דומה לאיסי מהבוקר.
מה שכן, אצל שום מודל אין את הפעילות המקדימה שהראה איסי בבוקר ליום שני. מכיוון שפעילות כזו היא תמיד חמקנית, יש סבירות שגם איסי יירד ממנה או יחליש אותה. אבל נמתין לו. -
סתם נקודה קטנה רק אני שמתי לב שבשקט בשקט כבר מעל חודש אין שבוע בלי מערכת גשם ??
בלי עין הרע -
אגב לא לשכוח את שבת שמחכה לנו מצורף קוסמו המעודכן לצהריים
בקיצור לא משעמם -
איסי מעט יותר רדוד בא נראה מה יצא
אבל נותן בשני זרם סילון פעיל -
הכיוון הערב התחזק למערכת טובה ומשמעותית, אם כי לא חריגה, לא מבחינת הקור ולא מבחינת המשקעים. הרושם שלי שיהיה ייתרון לחוף הפעם.
לגבי פעילות הסילון המקדימה ביום שני - הרושם שלי כרגע שהיא עלולה לא להיות משמעותית. כל המודלים לא מראים אותה כמעט מלבד איסי, וגם הוא כבר מתחיל להטות אותה מזרחה. -
גפס לילה קצת בנסיגה אבל עדיין יש מערכת לא רעה. הגרמני לילה נותן קצת פעילות בדרום בפעילות המקדימה בשני
-
ישיר המשך הטווח של גפח
-
ישיר אני דווקא חושב שהיא כן תהיה ואפילו הגרמני מראה אח זה בקטנה
-
גשם עד בלי די כן... דמיונות שלו ב240 שעות.. זה כמעט סערת דצמבר 2013. סערת העשור
חלומות נעימים