עדכון מודלים שבוע פרשת ויגש
-
yakov123 לא הייתי ממהר לחרוץ את גורל החורף לפני שהתחיל...
בכל אופן אישית אני לא רואה כאן "פספוס גדול". לצערי עדיין שום אפיק לא הדרים כמו שצריך. אז זה לא שיש כאן אפיק ש"היה אמור להגיע אלינו". לא, העונה הזו עדיין לא הצליחה לנפק כאלה אפיקים, וגם עכשיו, כרגיל, אנחנו עסוקים בשולי אפיקים. כך שאני לא רואה זאת כפספוס. מה יהיה בהמשך? אין לי מושג. -
אל תשכח שאנחנו בעיצומו של חודש שאמור כן כבר להביא כאלה אפיקים אלינו
-
הרצה 30 של גפ"ס לעוד 282 שעות...
סתם בשביל הכיף
-
עזבו את הטווחים האלו
לטווח הבינוני (שבת ראשון) מסתמנת הסכמה בין המודלים למערכת נחמדה למדי בעיקר צפון מרכז אבל נראית כרגע מערכת לא רעה בכלל משולי האפיק שמצפון לנו
אצל איסי רואים גם מערכת נוספת בהמשך השבוע משולי אותו אפיק
אני לא אומר שאין בעיות בסופ"ש אבל בנתיים יש עקביות במודלים לגביה
אז נכון ששום אפיק משמעותי לא ירד עלינו ממש עדיין, אבל גשם רואים בטווח הריאלי וזה העיקר -
צהריים טובים
המודלים מתכנסים לאט לאט למערכת צפון-חוף די משמעותית בסופ"ש הקרוב
גפ"ס בעידכון הצהריים הולך לקראת איסי ומראה
בחוף המרכזי ובמזרח הצפון מרחבי 30-50 מ"מ
ובחוף הצפוני וגליל מערבי מרחבי 50-70 מ"מ -
דוד הטוח הרחוק לא שווה כלום למה אתם תמיד נופלים בזה
-
efrat32 הבאתי את זה רק בשביל העניין
-
yakov123 לא בהכרחח רבע מדצמבר שייך לסתיו רק בשבוע הבא אמורים להכנס מערכות שהם אינן א פיק ים סוף
-
efrat32 גם זה הרצה אחת מתוך 30 הרצות
וזה לא ההרצה המבצעית, כך שאין באמת מה להתייחס לזה ברצינות -
-
yakov123 זה רגע נואש מבינה נחכה לרביעי בלילה שהטווח יהיה אמין זזה לא משנה שהחורף לא התחיל תחזית לא אמינה שזה מעבר לשבוע ביום רבעי התמונה תתבהר 5 ימים לפני
-
efrat32 הלוואי
-
גם להמשך הטווח גפ"ס רומז על המשך האפיקיות באירופה
שיכולה לשלוח לנו קצת גשם משולי האפיקיות -
אגב המערכת של סופ"ש זה לא בדיוק שולי האפיקיות אלא זרימות מערביות ארוכות מאוד +שולי אפיק +2 צירים שיעברו אותנו
-
yakov123 לא בדיוק פספוס מכיוון שהגרעין קור כול כך עמוק עד כדי כך שהוא מתכנס בעצמו ולא שולח שום שלוחות לשום מקום
-
שיהיה ברור יהיה גשם גם בפנים הארץ במרכז ואפילו הרבה זה שאיסי לא כ"כ מכניס זה בעיה אחרת אצלו מי שבודק את הרוח רואים שמליל שבת מאוחר הרוח נהפכת למערבית מה שיגרום גם להרי המרכז ליכנס לתמונה
-
עדיין לא ממש הבנתי. המערכת הקרה והחורפית שמרשמלו מדבר עליה כל הזמן זה מה שצפוי להיות באיזור הסופ״ש הזה או בכלל הוא מדבר על ההמשך - איזור סוף החודש.
-
שלג בשפע זה נשמע ממנו שזה לא מה שהוא מדבר אלא המערכת שלו תגיע בהמשך החודש
-
הגרמני ערב מקצין
-