עדכוני מודלים פרשת בוא 1
-
הקנדי גם משלים את ההתקפלות לגפס
-
אמרו ביי ביי לדימיונות... מערכת נחמדה יש סיכוי שתהיה, אבל לא נראה כרגע יותר מכך.
-
גפס עשה לנו בית ספר כמה דברנו עליו שהוא מודל על הפנים ותכלס שוב הוכיח את עצמו שלטווחים האלה הוא המלך מה לעשות
-
ועוד משהו זה לא סתם התקפלות שאין מערכת אלא זה ממש לאותו מצב ובעיה שהראה גפס פשוט מדהים
-
חיים 2 לא יודע למה אתה אומר שאין מערכת. זה שזו לא סערת השנה זה לא אומר שאין מערכת. אצל גפס עצמו יש מערכת ב22 לחודש, ואפילו די משמעותית.
נכון שאצל הקנדי לא, אבל חייב להעיר שהוא מזגזג השנה הרבה. -
בכל אופן אם ננסה להיות קצת אופטימיים יש כמה הרצות בגפס שעדיין תומכות בתרחיש הסוער
ועוד סיבה לאופטימיות שכל המודלים מראים את תחילתו של ירידת האפיק לכיוונינו ומחמת השקע במערב האפיק במקום להדרים הוא מתמזרח וזה היה כל המחלוקת בין גפס לשאר המודלים אתמול אז נתפלל ונחזיק אצבעות שהאפיק כן יצליח להדרים ולהתפלח לכיוונינו איך שהוא יש עוד זמן לשינויים.
נ.ב. למה אם לא אנחנו ניכנס לתקופה ארוכה של יובש ככל הנראה נקווה שלא כמובן. -
ישיר דבר ראשון לא הייתי קורא לזה מערכת אלא מערכונת ודבר שני מדובר שבקע רום מנותק וחמקמק שלכזה טווח לא הייתי בונה עליו בכלל ודאי ביחס למה שראינו אתמול
-
בכל מקרה עדיין די מוקדם להגיד אם תהיה או לא.
כבר היו מקרים שבטווח של שבוע מכלום פתאום נבנתה לה מערכת רצינית. וזה אפילו לא המקרה פה אז יש סיכוי טוב כרגע. נראה איך יתפתח. -
חיים 2 נכון, ובכל זאת השקע רום הזה כמעט כל המודלים הראו אותו. מבחינה מסויימת זה אותו מהלך של איסי והקנדי מאתמול, רק במקום בועה ענקית וקפואה זה משהו קטן. זה נמצא כמעט בכל העדכונים ולכן אני חושב שתהיה שם מערכת כזו או אחרת.
-
ישיר מפיך לאלוקים
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
גפס לטווח ההזוי ( 384 שעות) מראה משהו נחמד - אבל שוב זה רחוק… מרשמלו גם דיבר על כך בחודשית: ״ ומערכות נוספות יהיו גם ב19-22 לחודש ואחכ מערכת קרה מאוד ב27-30 לחודש״
נקווה שימשיך כך.. -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
איסי 120 בכיוון טוב
-
חיים 2 חחח באתי לכתוב
-
איסי וואוו
עריכה: קצת פחות מהבוקר אבל עולם אחר משאר המודלים -
איזה מלחמה מה יהיה