עדכוני מודלים יום רביעי - האם אנחנו לקראת כמה מערכות עוצמתיות?
-
למערכת הקרובה איסי לא מדרים את האפיק
ואנחנו מדברים על 96 ש'
הזוי ההבדל בין המודלים -
נראה שאיסי ממשיך בשלו עם מערכת משולי האפיק ב22/23. כנראה בכמה גלים.
צריך להודות שמיקום הרמה בעדכונים האחרונים קצת גבולי (מזרחי קצת יותר מדיי). זה מה שגורם לחשש שהאפיק הגדול לא יצליח להדרים. -
מחלוקת בין המודלים הגדולים לקטנים בתצורה הכללית, משום מה יש לי תחושה שהגדולים ינצחו...
-
איסי נראה עם ירידה שלא האפיק מזרחית מידי...
-
איסי נראה שהוא לא מספיק מדרים את האפיק
-
בקיצור אצל איסי נדפקנו משני הצדדים
א. האפיק ב23 לא יורד אלינו
ב. הרמה מזרחית מידי ולכן האפיק ב26 לא מדרים ובורח -
yakov123 זה בהנחה שמחפשים קור. אם מחפשים גשם, נראה לי יש אצלו (ואצל אחרים) בכמויות.
בכל אופן כנ"ל, מה שהיה נראה די ברור שהאפיק הקר יירד עלינו איכשהו, לא ממש בטוח היום בגלל מזרחיות הרמה.
לפי המודלים הקטנים האפיק הראשון, הצפוני והקטן - מצליח להביא יותר קור בפועל ב850. -
הגרמני התקפל מהר, נראה אם גם הקנדי ייכנע בערב...
-
כן.
גפס מכניס יפה את האפיק הקר. אם כי רמות הקור אצלו יספיקו אולי לשלג בצפון הרחוק והשאר יישארו עם מרדף אחרי חצי פתית אולי.. -
ישיר יש אצלו גם כמויות של גשם....
-
yakov123 מי אמר שאיסי צוד'ק שנה שעברה איסי פישל ז לא יפתיע אם גם הפעם הוא טועהה .בטח חושב שיש קשר קליפורני אז הוא עושה קונצים אבל אין קשר כזה
-
efrat32 לא אמרתי שהוא צודק
רק אמרתי שלפי מה שהוא מראה זה ככה -
אגב בעדכון הנוכחי גפס לא נותן משהו שיכול להיקרא "מערכת" עד ל25 לחודש. כך שעדיין לא הוכרע סופית אם יש מערכת ב22/23.
אם בסוף תהיה מערכת, יתברר שלמרות שאיסי אכן טעה במהלך האפיק, אך בתכלס הוא זה שצדק שיש מערכת. -
גפס צהרים מקדים את כניסת האפיק ל26 לחודש (עוד 9 ימים)
וגם אח״כ נראה התעמקות של אפיק נוסף (או של אותו אפיק)
הרבה גשם גם בעדכון זה ואולי גם מעבר... -
ואוהבי ההרצות יוכלו ליהנות עוד יותר מהקונטרול של גפס ל240 ש (לפחות לגבי ה850 הוא נראה מוצלח יותר)
-
יש פוטנציאל באמת אדיר לטווח הזה, לא זכור לי כאלה ממוצעי הרצות לטווח 240
-
הקונטרול של גפס וואו גם מבחינת אורך הזמן שבו האפיק מעלינו
דווקא ממוצע ההרצות פחות מוצלח מהמבצעי -
דוד אני אמנם לא מספיק מנוסה בזה, אבל כמדומני לא צריך לחפש שהממוצע יהיה טוב מהמבצעי, אלא עצם זה שממוצע ההרצות קר מאוד זה סימן שיש רוב להרצות למערכת קרה וממילא הסיכוי לזה גדול (תמיד יש הרצות שלא בעניין ומורידות את הממוצע).
בפרט כשהטווח רחוק. כמובן ככל שמתקרבים לתאריך היעד צריך שההרצות יתקרבו יותר למה שמחפשים. -
לא זכור לי אף פעם בטווח של 10 ימים קדימה
שממוצע ההרצות של גפ"ס היה כל כך קר -
yakov123 איזה ערכים הממוצע מראה בדרך כלל לפני מערכות קרות