עדכוני מודלים יום חמישי ט"ו בשבט
-
עדכון מאכזב
גם במשקעים -
לדעתי, מכיון שידוע מראש שזו לא מערכת שלג קלאסית, ומדובר על שלישי לילה, לפני מוצ"ש אין מה לבדוק מפרטים.
-
מישהו יכול להסביר לי למה אתם כ״כ מאוכזבים מזה שהמודלים קצת לא כ״כ טובים
מה אתם מחפשים מערכת רצופה שנה הרי גם לפי המודלים הגרועים שלכם יש לנו עוד לפחות 8 ימים עד שהמערכת תגמר (לא אתפלא אם יהיה מקומות שימדדו 350-400) מ״מ עד סוף לא המערכת -
סופית אין סיכוי לשלג בירושלים?
גם לא 5 ס"מ? -
אוהב שלג כרגע אין סיכוי מה יהיה בעדכון ערב נמתין בסבלנות ונראה אולי יחזור הסיכוי
-
ושלג בצפת יש כן סיכוי ?
או כן או לא מין הסתם בטח שלא אין מה לעשות חבל חבל אבל הכל עוד יכול להשתנות הלוואי -
אוהב שלג כבד כרגע גם לא אבל נמתין בשביל זה למוצש/ראשון
-
איך יכול להיות שאורי בץ בתחזית שלו בערב נותן
שלג בהרי הצפון והמרכז ביום ג'{לא מזכיר פסגות} וביום ד' שלג בפסגות ההרים על מי הוא מסתמך -
מערכת מוזרה בדרך כלל יש תרחיש של ידיעה שבוע לפני כאן אפילו הפסגות הצפון הגולן לא מזכירים
-
המודלים ממשיכים בגירסה שהשקע מתנתק עלינו ואז מתחבר בחזרה בתור גל נוסף
-
משה אף פעם אין ידיעה לגבי שלג למעלה מיומיים שלושה מראש מכיוון שמספיק שינוי של חצי מעלה והכול משתנה
-
גשם עד בלי די מה אפילו צפון הגולן במגדל שאמס גובה 1,250 מטר?
-
סליחה
אני התקן את עצמי לא שלא מזכיר פסגות הוא אומר שלג בהרי הצפון והמרכז בטח שזה כולל פסגות
סתם שאלה האם צפת זה נקרא הרי הצפון או שהרי הצפון זה פסגות -
גפס ממשיל במגמה של גשם בלי סוף ב 10 יום הקרובים ואחר כך קצת מנוחה לאדמה לספוג את הגשם
-
ומצד שני ממשיך למתן את כמות המשקעים
(ולא,זה לא קשור לגשם שכבר ירד) -
ממוצע ההרצות של גפ"ס בלי תרחיש של ניתוק
-
ממשיך להיות מבאס
בעיקר ההתמתנות במשקעים
על שלג מלכתחילה אין מה לחשוב כרגע -
הייתי חותם על הרצה 4 10 14 24
חוץ מזה כמעט כל השאר נותנים ניתוק כזה או אחר -
זה בהחלט סיפור מטריד שהאפיק מתנתק כך לא נדע עד הרגע האחרון על איזה תרחיש ניסגר זה כבר לא האפיק הבריא שראינו עד עכשיו אם כי שוב אם הוא יושב עלינו זה חגיגה וכן מאריך את משך שהותו עלינו
בקיצור הרבה ימי מתח לפנינו! -
אני לא רואה שזה שהוא מאריך את השהות עלינו נותן לנו יותר גשם