עידכון צהרים ממרשמלו
-
יום חמישי בוקר.
מה יקרה עם מערכת 18 לחודש?
עפ חלק מן המודלים,הרמה החזקה מצליחה להפיל לנו את התרחיש למערכת בתאריך זה,וזה לא ככ נעים!
מציע להמתין עוד קצת על מנת שניראה באמת את התרחיש המיועד לנו אך אם זה מה שקורה,אין תירוצים כי החודשית נתנה שם מערכת.לא ככ נוכל לעקוב אך מי שיוכל שיעדכן כאן אתecוברקנל 168,יתכן מאוד שהפעם המודלים עשו לנו בית ספר?
תשובות יגיעו בהמשך.
לא הבנתי?יכול להסביר לי? אין גם ב13 כלום.
מציע שתקרא היטב את התחזית החודשית עם התאריכים שנכתבו בה לא עם הסקירה ותראה שבכל המצבים נכתב 18 או 17-20
והודתי כבר שהייתה בעיית ניסוח עוד לפני כן אבל כל מי שקרא הבין שדיברנו על התאריכים שכתובים רק שעפ ההסבר ניתן היה להבין שהשינוי הסינופטי יחל מ15 וגם זה בסדר.
יחד עם כל נקיטת התאריכים17-20 ציינתי הבוקר בכנות שכוונתי למערכת גשם שתהיה בתאריך הזה(אם לא תהיה אפילו באיחור של יום המודל ניצח) וההתעמקות עם אופציה למערכת קרה אמורה להיות בהמשך.גם זה מפורט.יותר הגון מזה אין,ואני לא מתפלא שהרשת כולה אחוזה פחד מהדברים,אם רק תראה מה עשו לאורי בץ שכתב שתתכן מע שלג נוספת בפברואר והלבישו על דבריו את המושג שלג 60סמ בפברואר לדברי בץ.לאן הגענו? אתה לא מוסיף הרבה בכך שמכניס אלמנטים שכלל לא היו בדיון וחבל שכך,בוא נהיה חכמים כאשר נגיע לתאריך הנל ולא נדבר על 17-20 אלא על 18לחודש.רק תזכור שככל שאדם מודד כך מודדין אותו.אם הגענו למצב ששמונה ימים לפני ארוע כל הרשת גועשת על תחזית חודשית שעד עתה דוייקה ומביטים למה שלא נכתב ואפילו לא קרה,משהו לא טוב קורה.
-
נו נו...
"לראשונה" המודלים עושים בית ספר -
דוד
כבר היה בעבר הרבה לראשונה -
מבחינת הסינופטיקה הכללית הכיוון של מרשמלו בהחלט היה הגיוני. אין רמה בתבנית חוסמת ויש תנועת אפיקים. אבל בפועל זה לא יוצא לפועל ולמעשה נראה שמתפספסות להן הזדמנויות. זה חבל כי אין שום עירבון לכך שלא תגיע חסימה ממשית מתישהו.
כאמור מרשמלו אינו נביא (למרבה הפלא ) וכבר ציינתי כאן אתמול לפחות פעמיים שפספס, המשמעותית מביניהן בתחילת השנה הנוכחית, והוא הודה לי על כך אישית בפורום וואלה. ואני כתבתי לו אז כמדומני שאני מעריך אותו על היכולת להודות בטעות.
לכן תמיד אני ממליץ לקחת את הדברים בעירבון מוגבל.
בינתיים אנחנו לא רואים בכלל מערכת ברורה באופק וזה מצער.
אגב, האינטנסיביות הלא-אופיינית של הגשם שירד היום בירושלים נתנה לי תחושה של "להספיק כמה שאפשר לפני שצריך ללכת"...
שבוע הבא מסתמן כשבוע "חמים" יחסית לכל אורכו.
נקווה שהחורף יחזור לו. -
ערב טוב כולם,
אני צופה ונהנה יום יום מדיווחים והניתוחים. מוכשרים כולכם תמשיכו ככה מעריכים מאד!
רק מילה אחת בענין מרשמלו, התנהל פה דיון בענין התחזית שנתן בתחילת החודש. וטענו כולם שטעה
אבל השבת הקרובה מעידה ששוב הוא לא טעה, אז התנצלתינו…
ומרשמלו תמשיך בדרכך בונים עליך
תודה וסופש נעים! -
doron תודה חבר. לא חושב שיש עניין לדוש בזה הרבה, אבל בכל אופן קשה מאוד לראות בשקעון הרום המנותק שלנו את מה שנכתב בתחזית החודשית (יעויין שם)
מלבד זאת אני אישית מקווה שהמפות שאנחנו רואים להמשך שבוע הבא יתממשו על הצד החזק והטוב, וזה גם לא מסתדר לגמרי עם מה שהוא כתב אחרי ה23 לחודש.
מבחינתי זה לא מוריד מערך התחזיות הכלליות שלו שהן בהחלט מרשימות.
אני מעדיף להאמין שכל אדם יכול לטעות, מאשר להאליל בן אדם כאילו הוא נביא, כמו שיש כאלה שעושים...