קו טלפוני לעדכוני מרשמלו
-
ברצוני להעלות עוד פעם את הנושא ולהבהיר אותו, מבחינת הפורום וניתוח המודלים אין תחליף !! "לאתר אקלימוס" כי רק היכן שאפשר לצפות במודלים השונים אפשר גם לדון עליו.. מה שכן לגבי "העדכונים של מרשמלו" שזה סוג של תחזית אפשר להנגיש את זה לציבור הרחב [שלא מתמצה כ"כ במודלים, ואין לו אינטרנט נגיש] אני חושב שיש לזה ביקוש גדול מאוד!!! וראיה לכך מהקו מבית הקו הביטחוני שבחורף אחד הביא עדכוני מודלים [יכול להיות שהוא הביא את זה מהאתר הזה או שלא? אני לא יודע, מה שכן שהוא הביא את זה ברובוט אוטומטי מה שסביר שנעשה ע"י אתר כל שהוא.]והיה לזה עשרות אלפי מאזינים!! [כאן באתר היה על זה מאוד הרבה פוסטים] איפה שרק הלכתי דיברו מהקו הזה בעיקר בימים סוערים כשדברו על שלג.. כמו"כ ידוע לי על איזה קו חדשות שמרבה להביא בחורף עדכוני מודלים, וכמה וכמה אנשים אמרו לי שהם שומעים לקו הזה רק כדי לשמוע את המודלים.. כמו"כ היו במשך השנים מס' קוויים בנושא שהיו להם אלפי מאזינים כמו "עופר עדכונים" ובקיצור לא יחסרו לזה מאזינים! מה שצריך לכך הם שתי דברים 1. הסכמת מרשמלו לכך [שכנראה יסכים לכך] 2. מישהו מהפורום שמתמחה קצת בנושא הזה של פתיחת קווים , לא צריך לכך קריין, אפשר לעשות את זה ברובוט אוטומטי שיכניס כל עדכון של מרשמלו או רק עדכונים שהם יותר תחזית ולכן אקרא למייסדי האתר או לכל מי שיכול ורוצה לעזור בזה, שיעזור, שבוע טוב, והמשך ערב טוב.
-
גם אני מצטרף לקריאה בהחלט יוזמה מבורכת
-
ברור שיהיה קו