עדכוני מודלים יום חמישי ויחי
-
חיים 2
אני מבין אותך וחידדתי לי מה שהיה ברור בעקבות הניסיון
המרובה מכך שאנחנו בגבול המדבר וכו' ולכן אין אפשרות שמערכות קרות מדי יהיו כאן
וזה די מובן מבסיס הנתונים שהצבת [לחץ אויר גבוה וכו'] אבל עדיין קשה לי למה ישראל מצויה בכזה מקום ...
[בלי להתלונן חלילה למנהיג ולבריאה שלו]
למה אין אפשרות שהגלי קור החזקים יחדרו אלינו קצת יותר ממה שהורגלנו ,בקטע הזה אני מקנא קצת בתושבי אירופה...
ואני יוסיף בקיצור שעל פי תנאי השטח שאנו מצויים בהם ולפי הטבע אם רק היינו ממוקמים כמאתיים ק"מ צפונית מהמיקום הקיים שלנו כל הסיפור היה שונה מקצה לקצה...ומסתמא שכל שנה היינו מקבלים שלגים יפים בירושלים לפי האפיקים שמגרדים אותנו הרבה מאוד מצפון... -
גפס לילה
-
נתנאל דוד אין לי מה לומר לך.
אלא תמשיך לקנאות -
חיים 2 אני מבין מדבריך שאתה די מזדהה עם דברי
וחווה אותם תחושות בנדון דידן... -
נתנאל דוד אני הרבה יותר ממזדהה.
פעם הייתי גם מתבאס מזה כמוך ופשוט למדתי עם השנים שזה מה יש, ונשמח במה שיש ותאמין לי יש במה. -
והנה דוגמא חיה מהדקות האחרונות כולנו מצפים לסערה משמעותית בסופ"ש הבא.
והנה גפס לילה לא רק שהתמתן אלא פשוט ביטל לחלוטין את כל האירוע, וכולה לפני 12ש' נתן מגה מערכת.
מטורף לגמרי. -
חיים 2 העניין הוא שכל שנה מחדש אני תולה תקווה שאולי העסק פה משתנה לטובה
אולי בכל זאת משהו זז כאן והשנה זה יהיה אחרת...ויהיה אפשר לצפות שלג ...משמעותי שלא צריך לבדוק אותו אלפי פעמים אם וכאשר הוא יקרה ועד כמה זה מסתנכרן עם התנאים ההכרחיים עם השילוב הנדיר שלהם יחד ליצירה הזו ,וכו' וכו'
די נמאס בא לי ממזן כבר שנקבל כל שנה באופן טבעי מס'[אפי' פעם פעמיים אודה על מאוד] מערכות שלג בלי לחפש ולדוש המון במפות ובמודלים המשעממים המשמימים והמייבשים... -
חבר'ה אמנם העדכון הזה הרבה מבאס, אבל אין לשכוח שהיה פה רצף עדכונים של כמה ימים [!] על מגה מערכת, וא"כ עדכון אחד לא מחייב ויתכן בהחלט שמחר זה ישתנה חזרה, מה גם שבתיקיית ההרצות עדיין יש הרצות יפות ומכובדות מאוד, לא פחות ממה שהיה עד עכשיו.
לילה טוב. -
סליחה שאני מתערב לכם
אבל לדעתי ברוך ה' ונס גדול שאנחנו לא יותר צפונית ולא כמו אירופה
כי בשביל להית כמותם זה סבל של חודשים ארוכים מתנאי מזג אויר בלתי נסבלים
האקלים בישראל הכי מושלם שיש בעולם, מכל הבחינות.
ואם כל צרתנו היא שפעם בכמה שנים יש לנו שנת בצורת יחסית
ושכל שנה אנו מצפים בכליון עיניים למערכת או שתיים של שלג משמעותי ושמתבושש מלבוא ומשאיר אותנו מאוכזבים
ניחא.
זה עדיף שבעתיים מכל אלטרנטיבה אחרת
ואגב, קור כלבים כעת בירושלים, עם רוחות שחודרות לעומק העצמות... -
נתנאל דוד בגלל שזה יחסית נדיר זה כיף לחפש את זה, תחשוב לך שזה היה כל שנה אז זה היה מעניין ברמה שהמערכת של מחר מעניינת
-
גשם עד בלי די בול מה שחשבתי.
כמו שבארה״ב לדוגמה אנשים לא מתלהבים וכמעט אפילו לא מזכירים את זה שיורד גשם.
התדירות גורמת לחוסר עניין במידה מסויימת.
דבר שני אני לא יודע מה הסיבולת של הישראלים הייתה אם בחורף היו טמפרטורות שמאפשרות שלג וודאי… -
איש השלגים יש אנשים שדווקא כן מעדיפים אקלים קר יותר מפה, אבל לדעתי, לרוב הישראלים אפילו החורף כאן קצת קשה לפעמים.
-
שלג בשפע הדברים האלו נחמדים כאירועי קיצון, לא כדבר שבשגרה.
וכפי שכבר אמרו כאן החברים... -
שלג בשפע דווקא בארה״ב יש הרבה יותר חובבנים.
-
חברים במקופ פלפולי פלפולים על עוד שבוע אולי מישהו יכול לתת צפי מדוייק יותר על סופ"ש כמה נקהל בבית שמש? כיוון תפרוסת וכו' אותי הציפור הזאת ביד [כמעט] מרגשת יותר מלהקה שלמה בעוד שבוע...
תודה למומחים. -
elkana07706 בקצרה יש סיכוי לגשם ממחר אחרי הצהריים ועד ראשון בבוקר כאשר השיא בליל שבת, אם אני יספיק ואם יש דרישה אני ינסה לכתוב יותר באריכות
-
נו יהיה שלג או לא
-
גשם עד בלי די נשמח מאוד, בדגש על ירושלים.
תודה -
שמי
אי אתה אדיר. -
גפס ל30 שעות
מה יש לו נגד צפת
קרדיט weather2day