עדכון בוקר שני
-
המודלים הבוקר קמו ברגל שמאל, כמעט ולא מכניסים אלינו פעילות בטווח הרלוונטי, מלבד המערכת הקטנה של חמישי. הציר של שבת כבר מזמן נעלם/נדחה. הקנדי נותן קצת יותר מאחרים.
קשה מאוד להתרגש מההפתעות שגפס מראה לטווחים רחוקים כשאנחנו רואים מה קורה לכל המערכות כשאנחנו מתקרבים אליהן.
בינתיים אנחנו מפספסים את הפוטנציאל, וחבל. נקווה שישתפר בעדכונים הבאים. -
גם איסי הבוקר עם חלומות לקצה הטווח. אבל כאמור קשה להתרגש, המהלכים במודלים מאוד לא יציבים לאחרונה. נעקוב
-
ישיר אני אומר ההגדרה של מה שקורה במודלים בימים האחרונים זה שאנחנו לא מפספסים הזדמנויות לפספס הזדמנויות....
ועוד, שיש לנו פוטנציאל לפספס הזדמנויות... -
גם עדכון צהריים מייבש לגמרי... זה מה יש
-
אין הרבה מה להוסיף, עדכון ערב בעייתי להמשך. למרות הוורטקס והמיקום של גרעיני הקור אנחנו לא מקבלים בינתיים שום דבר משמעותי. בהמשך המודלים מראים חיבור של האפיקים ממזרח וממערב מה שיקשה עוד יותר על הדרמת האפיקים. קיווינו שמרץ יפתיע, בינתיים זה מפוספס לגמרי. כמובן הטווח הרחוק יכול גם לשחק לטובתנו ואולי נופתע, אבל בינתיים זה מה יש.
-
גפס לילה מתחיל טוב
ב180 תחילת ירידת אפיק אימתני
נראה אם ירד עלינו
סה"כ גם בכל העידכונים האחרונים הפחות טובים האפיק עדיין מסתובב מעלינו והכל יכול להיות בע"ה -
דוד חח אתה אופטימי "חסר תקנה" אני לא רואה את העדכון הזה הולך לשום מקום. האפיקים מחוברים וקשה יהיה להפריד ביניהם ולהביא לכאן משהו. והאמת גם לא ירגש אותי אם יראה נפלאות בהמשך.. כי כשאני רואה איך נשארנו עם כמה טיפות ליום חמישי, לעומת מה שהמודלים הראו בשבוע שעבר - אני מבין שמצב החורף כבר פוחת והולך...
-
גפס הצהרים עם אפיקים ומערכות עד הטווח ההזוי
הדברים נפיצים ויכולים להשתנות
נקווה שלא תהיה משיכה מערבה
גם הגרמני הצהרים עם סינופטיקה יותר טובה אפיק יותר מזרחי ונראה שהמשך הטווח יכול להתמזרח עלינו
ואגב... אין קשר בין עדכוני המודלים לבין היותי אופטימי באופן כללי (תשובה לישיר...)