🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
שרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת
-
קר לי ודרך אגב גם המגיש עצמו נתן תחזית רק עד יום חמישי שזה מראה שהוא מפחד לתת הלאה כי אם כן למה הוא נתן עד יום חמישי
שילמד מפרימיום לא מפחדים אומרים בביטחון ואז מקבלים הרבה מאזינים ובמקרה שהצליח כולם נשארים איתו ובמקרה שמפסיד חלק עוזבים אותו -
אוהב שלג לא ישבע אמר בשרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת:
קר לי וגם כשהוא יצא לחופשה - המגיש ציין זאת,
ואתמול הוא לא ציין כלום.לא אתפלא אם הוא יעדכן בהמשך השבוע, אחרי שיהיו אינדיקציות ברורות יותר לגבי השלג
-
קר לי אז גם נוכל לאמת את זה בבירור שהוא פיחד לתת תחזית
-
שללללללג אמר בשרשור שאלות ונושאים בהקשר למערכת:
קר לי ודרך אגב גם המגיש עצמו נתן תחזית רק עד יום חמישי שזה מראה שהוא מפחד לתת הלאה כי אם כן למה הוא נתן עד יום חמישי
שילמד מפרימיום לא מפחדים אומרים בביטחון ואז מקבלים הרבה מאזינים ובמקרה שהצליח כולם נשארים איתו ובמקרה שמפסיד חלק עוזבים אותוהסיבה שהמגיש נותן עד ליום חמישי, כי הוא מתבסס לכאורה על השירות המטאורולוגי, תמיד כשהוא החליף הוא נתן תחזית קצרה, ולא שבוע כמו אורי
-
אני זוכר שנה שאורי נתן תחזית על שבת מושלגת בירושלים
ציבור ענק נסע לשבות בירושלים
לבסוף השלג לא ירד והציבור לא סלח... -
דרך אגב בועז דיין עדיין טוען שלג כבד בירושלים בשבת וראשון ושלג קל בשני
-
שללללללג איפה רואים את התחזית שלו המלאה ולא רק מעלות
-
נראה לי הוא עדיין לא שינה עידכון מהבוקר
-
-
דרך אגב ברגעים אלה מגיש החדשות בקו של אורי בץ הכניס עדכון על השלג הפעם הוא כן מדבר על הששלג והוא גם מזכיר את התחזית של החזאי האגדי מרשמלו
-
תחייגו ותקשיבו זה תחזית דיי אופטימית 0723152222 שלוחה 1
-
יש לי שתי שאלות אשמח שתענו לי על שתיהם
א. מתי עדכוני המודלים הבאים?
ב. לפי מה שאני מבין פה בכלל לא ברור שיהיה שלג מי יודע מה וא''כ למה כל החזאים הרציניים ששמעתי כסודרי ואפילו השירות המטארולגי מדווחים על שלג וודאי? -
מה שמעניין הוא שהוא מזכיר את מרשמלו א: הוא לא הזכיר אותו אף פעם ב: אם כבר אז שיגיד אורי בץ זה הרי הפינה שלו בקיצער מוזר
-
אומר שיהיה שלג בשבת בירושלים
-
שילמד מפרימיום לא מפחדים אומרים בביטחון ואז מקבלים הרבה מאזינים ובמקרה שהצליח כולם נשארים איתו ובמקרה שמפסיד חלק עוזבים אותומי זה פרימיום?
-
אדיב זה קו חדשות ועוד. הוא נותן 2 מהדורות ליום אחת ב 2 בצהריים וב 10 בערב
בסוף העדכון הוא מעדכן מז"א 033090300 -
אדיב בן אדם שמכניס מהדורות ובטוח שכל מה שהוא אומר יקרה ומה שהוא אומר זה 100% נכון
אני דווקה די אוהב לשמוע את הפרשנות שלו יש לו סיכומי חדשות מאוד טובים חוץ מזה שהיום בצהריים התחלף קריין והוא קריין מאוד לא טוב הכי יפה וטוב זה הקריין המקורי
033090300 -
ירושלמי בעבר 0 אני אהבתי לשמוע את האחוזים לשלג שהוא נותן כי מי שזוכר שנה שעברה הוא נתן 90 אחוז ולא ירד כלום בסוף
-
אגב יש שמועה שהוא בחור מבוגר מזכרון משה
אני לא יודע אם נכון -
ירושלמי בעבר 0 אני אהבתי לשמוע את האחוזים לשלג שהוא נותן כי מי שזוכר שנה שעברה הוא נתן 90 אחוז ולא ירד כלום בסוף
בוודאות?