🎉 תחרות הצילום התחילה! 🎉
לחץ כאן כדי לדעת יותר על התחרות ולהירשם!
בקשה לעדכון מצב לפי המודלים
-
אני מבקש מכל המיבינים שיסבירו מה המודלים אומרים כעת והאם זה אומר
שאפשר לסגור את הבסטה
[נ.ב. ראיתי בתחזית של בועז דיין שהוא עדיין נותן שלג ולכן יצאתי מבולבל.]
-
ישראל היום
לא רק ירושלים והרי הצפון: המקומות המפתיעים בישראל שאליהם השלג צפוי להגיע
ד"ר עמיר גבעתי, מנכ״ל השירות המטראולוגי בישראל: "יהיו אזורים שייצבעו בלבן, כאלה ששנים רבות לא ראו שלג, גם בדרום הארץ״ • אירוע השיא של החורף יחל משעות הערב של יום שבת הקרובהחל מיום שבת הקרוב, מזג האוויר בישראל צפוי תעמוד בסימן שיא החורף עם צפי לשלג בהרי הצפון, אך לא רק. מנכ״ל השירות המטראולוגי, ד"ר עמיר גבעתי, מסביר כי על פי התחזית, ייתכן שנראה שלג אפילו בשדה בוקר ומצפה רמון וזאת לצד אפשרות לשלג באזור הכרמל ביום שני
"יהיו אזורים שייצבעו בלבן, כאלה ששנים רבות לא ראו שלג, גם בדרום הארץ", מסביר דוקטור גבעתי. "הסיפור העיקרי יתחיל בשבת. משעות הערב יחל שלג בהרי הצפון, וככל שנתקדם ללילה שבין שבת לראשון זה יתפשט להרי יהודה וגם לירושלים
במצפה רמון ובשדה בוקר
"השלג צפוי להגיע גם לאזורים נמוכים יותר וביניהם מרכז רמת הגולן, דרום רמת הגולן, הגליל התחתון ואולי אפילו גם בכרמל", הוא מוסיף. "מדובר בגל קור קיצוני, וזה אומר שאנחנו לקראת יממות עם מזג אוויר מאוד קיצוני, ואזורים רבים ייצבעו בלבן לאחר שנים רבות. ביום שני אנחנו מדברים אפילו על אפשרות לשלג במצפה רמון ושדה בוקר, ובעצם ישראל תיצבע לבן מהדרום לצפון, כך על פי הצפי של השירות המטראולוגי
-
שללללללג זה שירות המטאורולוגי כך שלא נראה לי בכלל שאפשר לסגור את הבסטה
-
אקלימוס
-
אני חושב שהם מחכים לעדכון ערב מחר ואז הם ישנו את זה צריך נס לקום מהבור שנפלנו בו
-
יאיר שוקר לא נראה לי שהם היו יוצאים בכאלה הצהרות חגיגיות ומחר הם יורידו הכל
זה לא מעודכן באתר אלא זה רעיון בישראל היום עם מנכל השירות המטאורולוגי