תחזיות מחזאים שונים פרשת כי-תשא 9-3-25
-
שים לב עדיין מה שהיה שנה שעברה ולפני כמה שנים שנים יותר גשומות מהממוצע
זה עדיין לא דומה ולא כמעט למה שאני הייתי מייחל לחורף למהדרין עם עם מס' ימי שלג וכדו'
וגם הממוצע השנתי של המשקעים כאן לא כזה גבוה...בכל מקרה זה לא דומה למתואר לעילשהלוואי השנה נקבל עונה שופעת רטובה עם ימים רבים של גשם ועם לא מעט ימים קרים
כולל על גבול השלג וכמובן גם מעט ימי שלג ,כן זה המיני' שהייתי מזמין לחורף פורה משובח עסיסי ומבורך.
בקיצור כמו שצריך לטעמי... -
היום תורגש ירידה בטמפרטורות אך עדיין חם מהרגיל לעונה: 23 מעלות בחיפה, 24 מעלות בירושלים ו-27 מעלות בתל אביב. (מתן יעקב)
-
היום תחול ירידה בטמפרטורות, אך עדיין יהיה חם מהרגיל לעונה.
יום רביעי: מעונן חלקית, עם ירידה ניכרת בטמפרטורות והן תהיינה ממוצעות לתקופה. הרוחות יתחזקו, ובשעות אחר הצהריים יחל לרדת גשם מקומי בצפון הארץ ובמרכזה, בלילה ירד שלג בחרמון.
יום חמישי: מעונן חלקית עד מעונן, וקר מהרגיל. ירד גשם מקומי בצפון הארץ ובמרכזה,ינשבו רוחות חזקות, בחרמון ירד שלג, ומשעות הערב ייתכן שלג קל גם בצפון רמת הגולן.
יום שישי: מעונן חלקית עד מעונן, וקר מהרגיל. ירד גשם מקומי בצפון הארץ ובמרכזה, בחרמון ירד שלג, ובשעות הבוקר ייתכן שלג קל בצפון רמת הגולן.
שבת קודש: מעונן חלקית, עם עליה קלה בטמפרטרות, אך עדיין יהיה קריר מהרגיל לעונה בעיקר בהרים.
ליאור סודרי.
-
מדהים
ועוד
-
מאור גליל העליון חלמא טבא חזית, חלמא טבא חזית, ויהי רצון שכן יהיה. (ברצינות ולא בציניות, מפרגן לכם מכל הלב).
-
ז'ק אמר בתחזיות מחזאים שונים פרשת כי-תשא 9-3-25:
מאור גליל העליון חלמא טבא חזית, חלמא טבא חזית, ויהי רצון שכן יהיה. (ברצינות ולא בציניות, מפרגן לכם מכל הלב).
חוצמיזה שמדובר במערכת ללא יחסי ציבור (ואולי דווקא בשל כך) נראה שיש סיכוי לא מבוטל לשמב"ג לכה"פ
-
שמט - יום שלישי (ויקהל)
תחזית ארצית ליום שלישי 18/03
עודכן ב- 18/03 15:43
הערב והלילה: מעונן חלקית עד מעונןרביעי 19/03
תחזית ארצית: מעונן חלקית. הטמפרטורות ירדו במידה ניכרת ויחזרו להיות רגילות לעונה. הרוחות יתחזקו. לקראת ערב יחלו לרדת גשמים מקומיים בצפון הארץ ובמרכזה ויתכנו סופות רעמים בודדות בצפון הארץ .חמישי 20/03
תחזית ארצית: מצפון הארץ ועד צפון הנגב ירד גשם מקומי. ברוב אזורי הארץ ינשבו רוחות חזקות. בדרום הארץ יעשה אביך ויתכנו סופות חול מקומיות.בחרמון ירד שלג ובפסגות הגבוהות של הרי הצפון יתכן שלג קל. הטמפרטורות יעשו נמוכות מהרגיל לעונה.שישי 21/03
תחזית ארצית: מעונן. מצפון הארץ ועד צפון הנגב צפוי גשם מקומי ברובו קל. בפסגות הגבוהות של הרי הצפון עדיין יתכן שלג קל. עדיין הטמפרטורות יהיו נמוכות מהרגיל לעונה.שבת 22/03
תחזית ארצית: מעונן חלקית עד מעונן. עדיין יתכן טפטוף עד גשם מקומי קל. הטמפרטורות יהיו נמוכות מהרגיל לעונה.טמפרטורתך המינימום בשישי שבת בירושלים כעת לפי התחזית היא 6 מעלות (ולא 3 כפי שהביאו לפני יומיים)
ביום ראשון בלילה ליל שני צפוי טמפ' מינימום של 5 מעלות -
מאור גליל העליון אתה בטח מבין בצפון באזור שלך
אם אני מגיע מירושלים באוטובוס לאן ואיך כדאי לי להגיע בשביל אולי לראות
שלג אם יהיה משהו?
אני בלי רכב וזה גם לא כ"כ משתלם לרכב כרגע... -
מזג האוויר היום בישראל יעבור שינוי חד: תחילה תורגש ירידה ניכרת בטמפרטורות אם כי עדיין יהיה נוח ברוב שעות היום. בשעות אחר הצהריים הגשם יחזור תחילה לצפון, ובהמשך גם למרכז הארץ - לקראת לילה סוער. (12)
-
אדיב אמר בתחזיות מחזאים שונים פרשת כי-תשא 9-3-25:
מזג האוויר היום בישראל יעבור שינוי חד: תחילה תורגש ירידה ניכרת בטמפרטורות אם כי עדיין יהיה נוח ברוב שעות היום. בשעות אחר הצהריים הגשם יחזור תחילה לצפון, ובהמשך גם למרכז הארץ - לקראת לילה סוער. (12)
במודיעין עילית החלו רוחות קלות .
מעניין מה זה לילה סוער?