מודלים שבוע פרשת משפטים
-
גשם עד בלי די
כנ"ל איסי אותה מפה כמעט בדיוק אותו דבר
דיכאון חורף מהכיוון השני -
צבי דוידוביץ דווקא איסי יותר טוב בהרבה. אצלו פשוט יש מערכת באמצ"ש
-
גשם עד בלי די למה בטופקארטן לא רואים את זה
עריכה כן רואים משהו רק לצפון מקו חיפה דרומה יראו פירורים ממש
עם זה נקרא מערכת המצב שלנו ממש קשה -
דוד 4 אמר במודלים יום שני [9 פברואר] כב שבט:
גשם עד בלי די אתה צוחק
אבל יש אנשים, פחות נוכחים בפורומים של מזג אוויר שמבחינתם גפס הערב הוא באמת חלום
כי הם לא אוהבים חורףאז מה ? זה לא בריא לחשוב כך .
א'לוהים קבע שיהיה טבע ויהיו 4 עונות (דרך אגב, ע"פ המקרא יש 6 עונות) ולא אמור להיות חם ויבש בשיא החורף
פשוט צריך שיהיו 4 עונות כמו שצריך, גם חום בקיץ (במידה הגיונית ומתונה כמובן) כל דבר שיוצא מגדרו של עולם הוא לא טוב ולא רצוי, גם מבחינה רוחנית זה לא סימן טוב (עי' שמואל א יב) -
אפיק ים סוף לא הבנתי,
אסור לי לומר שאני שונא קיץ כי הקב"ה טבע בעולםשיהיה קיץ
לא הבנתי מה זה קשור -
צבי דוידוביץ אמר במודלים יום שני [9 פברואר] כב שבט:
אפיק ים סוף לא הבנתי,
אסור לי לומר שאני שונא קיץ כי הקב"ה טבע בעולםשיהיה קיץ
לא הבנתי מה זה קשורזה מטעמי נוחות, יש אנשים שלא אוהבים קור/חום, זה בסדר לחשוב כך, רק רציתי להעיר שזה לא אומר שהמצב טוב, אלא הפוך
-
איסי AI ממשיך גם הערב את מה שהוא הראה הבוקר לסוף הטווח
"מערכת קפואה"
הטווח הזה הוא לא חזוי בכלל אבל אני בכל מקרה עוקב אחריו -
גשם עד בלי די אתה קורא לעצמך גשם עד בלי די, אתה מנהל של פורום מזג אויר (לפי התוית)שכל היום מדברים על החורף, ואתה שונא חורף? איך זה יכול להיות?
-
הכל בקטע טוב כמובן. כן?
-
איסי בינה מלאכותית חלום לטווח החלומות
-
העסק מתחיל להתחמם לקראת סוף פבואר
-
כמו שהבטחתי אני עוקב אחרי מה שגפס הבוקר ואיסי AI הבוקר והערב הראו לסוף הטווח
ראיתי עכשיו את ההרצות של הקנדי לטווח זה ומה שתפס אותי שם זה שבכחצי מההרצות הוא מראה שם את "מערכת השנה"
זו לא תחזית כלל, אלא נתונים של מה המודלים מראים
נמשיך לעקוב -
דוד 4 יש מצב לפרט יותר?
-
שלג כבד אין מה לפרט יותר בכזה טווח
אני יגלה לך סוד, שאני התחלטי את דרכי בקריאת המודלים ושהתחלתי את דרכי בפורום גם אני לא ידעתי מה המשמעות של טווח רחוק
אבל כיום אחרי כזה חורף אני יכול לומר לך שמה שהמודלים מראים היום לעוד שבועיים בוודאות של 100% לא יקרה באותו צורהאז למה אני מסתכל על הטווח הזה?
כדי לראות את המגמות והמגמות הם טובות! {במודלים שציינתי}
זה בסדר לשאול כי אם אתה חדש אתה באמת לא אמור לדעת אבל זאת האמת
-
דוד 4 תודה על ההבנה
אני באמת חדש ולא כל כך מבין במודלים וכו', אבל בכל אופן התכונתי שתפרט יותר תאריכים וגם מה בדיוק רואים במגמה, ועד כמה זה פנטזיות שיכולות להתהפך בדיוק הפוך ממש בבוקר או שזו מגמה שיש לה קצת אמינות, הרי כן יש מושג של תחזית לטווח ארוך.. -
שלג כבד אתה מבקש כ"כ יפה...
ככה מדובר על אזור ה27 לחודש המגמה מראה בניית חסימה רצינית באירופה ואפיקיות אצלינו עם קור בשני המפלסים
כמה אחוז שזה יקרה אני לא יודע
אבל זה מגמה שלא כדאי להתעלם ממנה -
דוד 4 תודה. ואגב, אשמח שתעדכן מידי פעם מה קורה עם המגמה הזאת.. כי משום מה ישנה איזו מגמה כאן בפורום לדכא כל התלהבות ממגמה אופטימית..
-
שלג כבד בשמחה אני מבטיח להשתדל, אחרי כאלו בקשות יפות....
-
דוד 4 לא ראיתי מה הוא מראה אבל ראיתי שממוצע ההרצות אצל איסי וכפס מעלים רמה למערב אירופה בטווח הרחוק שזה סימן טוב. נקווה שבאמת יהיה טוב.
-
גשם עד בלי די ואוו תודה על האינפורמציה
ולאלו שרוצים הסבר יותר מפורט אני ירחיב
כשיש רמה במערב אירופה זה גורם דחיפה לאפיקים לכיוונינו
עד עכשיו היחידים שהראו את הרמה הזאת זה איסי AI וגפס ובהרצות של הקנדי, כעת הבשורה הטובה היא כמו ש גשם עד בלי די כתב זה שגם ממוצע ההרצות של איסי תומך ברמה כזאת
זה מחזק את המגמה בהרבה
אבל עדיין לא תחזית כלל