מזג האויר הצפוי בפורים
-
האם ע''פ כלל המודלים קיים סיכוי שנראה השנה שרב בפורים כמו בשנה שעברה?
-
שלג 2013 בבוקר יהיה גשום בצהרים יתבהר ויהיה שרב ונהפוך הוא, סתם מי יכול לתת כעת תחזית באמת....

-
8.6 מעלות בבוקר (מינימום בשעה 06:48)
אח''כ בצהריים 19.3 מעלות עם 45% לחות, שיא החום בשעה 14:47, ובמישור החוף בשעה 13:39:28 ,רוח דרום מזרחית בהרי חברון בלבד עם משבים של 42.3 קמ''ש, מעונן חלקית עד בהיר בעננות בגובה רב בונוני, יכן אובך לקראת השעה 15:38, ובתל אביב באותו זמן 24.8 מעלות, ובאילת 29.6 עם 25% לחות, ובשעה 17:29 סמוך לשקיעה יתחילו טיפטופים בדרום רמת הגולן בעמק יזרעאל -
שלג 2013 אמר במזג האויר הצפוי בפורים:
האם ע''פ כלל המודלים קיים סיכוי שנראה השנה שרב בפורים כמו בשנה שעברה?
סיכוי תמיד יש
בתחילת שבוע הבא כבר יהיה 'מגמה' לקראת פורים, ותוכל לדעת את הכיוון פלוס מינוס -
האמת שכחובב שלג מושבע, התקוממתי כשראיתי את השאלה "האם יש סיכוי לשרב בפורים" אבל מייד נזכרתי, שאפילו אני הייתי מוותר על השלג בפורים... לא חושב שאלכוהול ושלג הם חברים טובים..
-
שלג כבד
דווקא יין מחמם ומאוד וטוב שיהיה קר וחוץ מזה שלג עושה הרבה שמחה גם לירושלמי זקן בדוק... -
אור אין סוף 2 תגובות ענייניות:
- יין לא מחמם, הוא נותן תחושה של חום וגורם להזעה, הגוף רק מאבד את חומו, שיכור שמתעורר לאחר כמה שעות תמיד יהיה לו קר, שלג יכול לסכן את חייו,
- אין מערבין שמחה בשמחה,
-
אגב, אם כבר, למה רק פורים,
מה דעתכם על שלג בליל הסדר ?
(סבלנות, עוד נגיע גם לשבועות והלאה...) -
גם זה יגיע. הרי תמיד רואים את הסערה הגדולה ב"סוף הטווח" שתמיד נשאר בסוף הטווח.. אז גם בשבועות מן הסתם נראה אותו דבר.. והאמת, באמת מעניין אותי אם הפורום פעיל גם בקיץ. באמת מענין אותי, אשמח לקבל תשובה.