מודלים יום חמישי י"ב בטבת
-
הגרמני
-
תודה שיהיה גשם עד בלי די..בע"ה.
-
אכן הקנדי נראה גם מעולה ונותן מערכת יפה בטווח של פחות משבוע אך התצורה שונה לחלוטין
לטווח הארוך גפס צופה מערכת נוספת בטווח 10 ימים -
גשם עד בלי די הגרמני מאחר את כניסת האפיק ויתכן שההמשך אצלו גם היה מצוין
-
yakov48 גפס נותן מיד אחר עך עוד מערכת
-
yakov48 הבעיה אצלו שזה אפיק דרומי
-
לצערי המודל גפס די מבטל את תחילת המגמה של העדכונים האחרונים, שהעידו על פוטנציאל למערכת משמעותית בין התאריכים 17-21. כעת הוא כמעט ולא נותן לנו גשם..
-
am124361 זה עדיין טווח רחוק אז בא נהנה עם השבוע הקרוב
-
גשם עד בלי די זה מה שכתבתי שהוא צופה מערכת נוספת בעוד עשרה ימים וזה יומיים אחרי סיום המערכת של חמישי ושישי הבאים
-
am124361 עדיף בטווח הקרוב להשתפר ובטווח הרחוק שיהיה פחות נוצץ מאשר הפוך וחוץ מזה שגם בטווח זה יש גשמים כאלה ואחרים ואפשרות לא רעה למערכת
-
לחובבי הקשר הקליפורני זה המצב שם עכשיו
וזה הצפי ל10 יום הקרובים
-
כמה נקודות:
א. אני נהנה לראות את גפס, תחילתה של תנועת אפיקיות בריאה, גל אחרי גל. לזה חיכינו.
ב. גם אם שוב אין אצלו כרגע את סערת המאה אני לא חושב שיש משמעות לטווחים האלה. היו 2 עדכונים שהראו סערה גדולה בעוד 15 יום. נו... הם היו עדכוני לילה+צהריים (וכבר הערתי שנראה שיש איזשהו "קשר קליפורני" בין עדכוני צהריים ולילה של גפס ).
ג. בכללי המודלים במגמה טובה למערכת בעוד שבוע. נקווה שתחזיק. הקנדי משתפר ביחס לעצמו אך הוא ממשיך להיות הפחות טוב, בעיקר ביחס לטווח הרחוק.
ד. בל נשכח את היומיים הקרובים + שני הבא. למרות שאין כאן מערכת ממשית, יכולים להיות מקומות לדעתי שיצברו 50-70 מ"מ ואולי יותר רק עד יום שלישי הבא. זו כמות יפה בהחלט למצב הזה. -
איסי ניראה טוב
-
המשך איסי
-
די דומה לגפס אם כי נראה שהאפיק פחות מתמזרח וממילא השפעתו עלינו פחותה אך הוא השתפר ביחס לבוקר. נמתין למפות המשקעים לראות עד כמה היא פחותה.
-
הקנדי
גפס
איסי
-
איסי פחות טוב להמשך. בכל אופן צריך לקוות שהמערכת תצליח להתמקם טוב. יש לי קצת חשש מבריחה צפונה בעדכונים הבאים. נקווה שלא
-
באותה מידה שיכול לבהצפין יכול גם להדרים יותר. המצב דינמי לחלוטין
-
yakov48 אבל התצורה יותר ניראת לכיוון ההצפנה
-
גשם עד בלי די מסכים כך גם אני מרגיש ולכן כתבתי כך.