מערכת 26 לחודש
-
ערב טוב.
בתחזית החודשית בקשתי לסמן את ה26 לחודש.
אויר קר מאוד ואפיק מורכב עמוק ובנוי היטב מתקרבים לאזור שלנו.לא לחינם התעקשתי שאופי המערכת תלוי יותר במיקום ואופי הרמה ממערב לנו וזאת גם כעת אני כותב.בכל אופן מסוף שבוע הבא נכנס אל תוך השפעתו,מזג האויר יהפוך לקר וגשום.האפיק הנל' בעל יכולת ופוטנציאל להתעמק ממש בסמוך אלינו ולהפוך לאפיק שלג בשלב מאוחר יותר ובצמוד לסוף החודש.הדבר תלוי מאוד במיקומה הסופי ובצורתה של הרמה ממערב וכן בתזוזתה כלפי צפון,אסור לה להתרחב מידי.
סיכוי טוב אך לא וודאי שהאפיק אכן מתעמק אך סבירות מסויימת קיימת גם להצגות ומופעי אקרובטיקה הידועים לשימצה במערכות מסוג זה.
יש לזכור.
כתבתי על כך וחוזר שוב!
מזג אויר יבש בשיא עונת המשקעים וקיצוני לצד אחד,עשוי להביא עימו תוצאות מן הצד השני בדמות מערכת קרה ומושלגת ולמטבע יש שני צדדים.
נמשיך לעדכן והסיכום שלי הוא,שמזג האויר ב26.1 מתהפך ואנו נכנסים למערכת חורפית אשר עשויה להפוך למערכת שלג חזקה,ויתכן אף שמעל גל אחד.
בבקשה מכולם להיות אחראיים לתוכן.הרבה מאוד אנשים צופים בנו מתכננים ותלויים במה שכתוב כאן.בבקשה לא לקחת צעד אחד קדימה,סימננו את התאריך הנל,ונצפה שבו יחלו לזוז דברים לכיוון שכל כך אנו חפצים בו.
בהצלחה לכולם.️ -
שלום לכולם
אני עוקב אחרי התחזיות/ ניתוחי מזג האויר שלכם
תודה על כל המידע!
למרות שווח התחזית למערכת הקרובה הזוי
האם יש אפשרות לשלג מעל 250 מ'? -
חולה חורף זה לא רלוונטי לדון בה עכשיו.
-
וואו מרשמלו ממש אופטימי!
מה שכן אני לא יודע אם השינוי יהיה כבר ב26.1 אולי זה מה שהמודלים הראו לפני כמה ימים אבל רובם כבר דחו את המערכת לכמה ימים אחרי. יכול להיות שהמערכת תהיה אפילו מערכת התפר או שתשאר עד תחילת פברואר.
נמשיך לעקוב -
מרשמלו הוא פשוט תותח, זה לא יאמן איך הוא צופה את המגמות האלו, השיטה שלו, חבל שהוא לא מנצל את זה ללמד אנשים אחרים.
יש לו סיכויי פגיעה מרשימים, גם בחוזק המערכת וגם בעצם קיומה.
האומץ בלתת תחזית חודשית ולפעמים מעבר לזה, עם אחוזי דיוק מרשימים, פשוט להוריד בפניו את הכובע. -
בהחלט. אם כי ב26 לחודש די ברור שלא יקרה שום שינוי. אולי הוא הסתמך אתמול על ברקנל שהראה כניסה של המערכת ב26. אבל המודל חזר בו וכל המודלים רחוקים מהתאריך הזה. גפס צהריים מכניס בכלל בחודש הבא.
מה שכן, ההנחה שיהיה שינוי מגמה באיזור סוף החודש בהחלט קרובה. -
שלג בשפע השינוי יגיע בסוף שבוע הבא אל תשחק אותה חכמלוג תודהה המודלים השנה בקושי מזהים גם את זה
-
ישירגפס במצב של שיפור גם רהמה איתנה במערב אירופה