עדכוני בוקר 23.1
-
איסי גם עם גל אחד ארוך כנראה כמו הקנדי ובסוף הטווח יש שוב רמה שעולה והתעמקות של האפיק מזרחה שקשה להעריך את טיבה.
בכל אופן המודלים עוד יתנו לנו לא מעט תרחישים כנראה ובעיקר לגבי הגל השני. צריך הרבה סבלנות שכבר לא כ"כ נשארה. -
yakov48 כן, ראיתי את הרמה, זה מעניין למרות שזה נראה מערבי מידי
אבל אולי יש תקווה -
בוקר טוב
תודה לכל המעדכנים
סיכום קצר:
הבוקר יש לנו את קואליציית איסי והקנדי שמורידים עלינו את האפיק בעוד 8 ימים, הקנדי אפי' אם התעמקות מחודשת בסוף הטווח, אני הייתי מצרף אליהם גם את הגרמני על אף שעוד לא הגיע לטווח ממש, ובנוסף לפי הגרמני יש גשם כבר ביום שני בעיקר בצפון משולי האפיק, גם אצל הבריטי רואים כניסת משקעים כבר בשני.
לעומתם יש את גפס שהבוקר לקח כמה צעדים אחורה מבחינת ירידת האפיק עלינו, וגם עוצמתה של המערכת פחתה מאד נקווה שזה נפילה חד פעמית שלו.
לגבי השלג... כל מי שיוצא עכשיו עם הצהרות כאלה ואחרות זה על אחריותו בלבד, כי במודלים לא רואים שום דבר מהלבן הזה, רק בחרמון. (למרות שבימים האחרונים היו כאלו עדכונים, הבוקר אין.)
יום טוב וחודש טוב לכולם! -
פוסט זה נמחק! -
yakov48 אז קיצר העדכונים הבוקר זה קשקוש אצל גפס
-
ועוד אמרו שעידכון בוקר היה גרוע...
-
עידכון גרוע!!
-
אצלי האתר תקוע ולא מראה את המפות. כנראה עדיף כך..
-
יש את האתר הצרפתי
https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_cartes.php?ech=204&code=0&mode=0 -
עד ה2 לפברואר אין כלום וגם אז... ה' ירחם
-
yakov123 הצרפתי חסום לי. לא נורא. אנשים לא מבינים שאנחנו בחורף קסטרופלי
התפרסם שמשנת 1964 למניינם לא היה כזה חודש שבו המפלס עלה רק בחצי ס"מ והספיק לרדת 2 ס"מ
זה עוד אחרי שנה שבה היה צריך להתקיים וצויתית את ברכתי.. אחרי שנת השמיטה. בעןונותינו הרבים.. -
בוא נקוה שהערב חלום הבלהות יעלם וגפס ושאר המולדים יהיו בצפי חיובי. קוה אל ה' חזק ויאמץ ליבך וקוה אל ה'.
-
אפשר להרגע!
יש מערכת דרדלה אצל גפ"ס ב5 לפברואר -
yakov123 איך אומר הפתגם במדבר כל קוץ הוא פרח..
-
אם לא הספיק לכם
בעידכון הזה רמה עולה על איטליה וחוסמת כל אפשרות לעוד גלי גשם
תהנו...
-
קצת אופטימיות
הקונטרול מעולה!!
וגם מקדים את המערכת לעוד שבוע בלבד
-
-
-
כעת כבר נפתח לי האתר.
לגבי הגל הראשון אכן הוא נכנס עוד יותר באיחור ויותר חלש אך דוקא לגבי הגל השני הוא מכניס יותר מוקדם ויותר חזק
בס"ה יש גלי גשם גם ברביעי הבא וגם לאחר מכן בסוף שבוע וגם בטווח ההזוי מה שלא היה בבוקר. הירוק לפעמים מטעה.
ואכן הקונטרול הרבה יותר טוב מהמבצעי ללא השוואה. -
yakov123 מי סומך על גפס הוא בעצמו דרדרלה
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון ערב
הגרמני שכבר התעדכן נראה מצוין לגל ראשון בשני הבא בדגש על צפון חוף
לגבי גל שני קשה לדעת מה יהיה מכיון ששהאפיק נהיה אמבטיוני ושטוח אך יש סיכוי להתעמקות של גרעין הקור בהמשך.