עדכוני מודלים יום ג' ב' שבט 24/1/23
-
yakov48 אני אם זה מעניין אותך
-
דובי ודאי. לא מבין איך כולם נרדמו. כנראה כבר שתו מהשמפניות שדהכינו לכבוד השלג..
-
אז גפס לילה עם שיפור יפה מאד והתקדמות אך עדיין לא כמו כולם. הגל הראשון מתחיל רק בשלישי ערב לילה ויותר לצפון חוף.
נראה גם עם כיוון טוב לגל שני בהמשך. -
yakov48 הבנתי שאתה בודק אם מישהו ער כדי שלא סתם תטרח לעדכן
-
נראה עדכון טוב מאוד להמשך. האפיק נראה נהדר.
עדכון טוב מאוד ביחס לערב -
גפס בדרך להביא לנו את הקצפת..אפיק בריא וקפוא בכינון ישיר לעבר ארץ הקודש. רק שישמר.
-
מה שכן קצת חלש בגל הראשון מבחינת תפרוסת, משקעים בעיקר לצפון חוף.
-
אמנם עובר דרך הים אך על אף זה יהיה בו את התנאים וגם יקבל בהמשך אספקת קור מצפון. בהחלט התקפלות מפוארת של גפס.
-
נקווה שזה לא עוד חלום לילה
-
אישית לא הייתי ממהר לדבר על התקפלות או לא. זה טווח מדיי רחוק כדי לומר שיש מודל כלשהו שצודק. כולם עוד יזגזגו הרבה.
רק נחמד לראות שתרחישים לאפיק קר ורציני מתחילים להופיע יותר ויותר. -
לילה טוב
-
אפשר לפרט ולהסביר לפי המודלים מה הולך להיות?
-
ישיר כרגע זה התקפלות, מה יהיה בהמשך אין לדעת.
-
yakov48 סבבה אם עושה לך טוב, אז יש לך התקפלות נהדרת בתקווה שלא תהיה התקפלות הפוכה בעדכון הבא... חח
-
אוהב גשם בגדול לפי כל המודלים מערכת באיזור שני-שלישי-רביעי, שיכולה להיות משמעותית. עדיין לא סגור כמה ולמה.
מודלים שמגיעים לטווח רחוק יותר מרמזים על גל נוסף שעשוי להיות קר יותר בסוף השבוע הבא. אבל זה רק להתרשמות כללית. -
ישיר זה לא ענין שעושה טוב.
גפס היה נגד כולם בודאי לגל הראשון וכעת יורד מהעץ וזה טווח של 6 ימים כך שרוב הסיכויים שהתרחיש יהיה כמו רוב המודלים. -
ישיר דרך אגב לגבי הגל השני גם גפס הראה בשבוע האחרון לא מעט פעמים התעמקות בסגנון זה.
גם יותר מסתבר שאיסי ושאר המודלים שיציבים כבר כמה עדכונים על התרחיש יצדקו יותר מגפס שמזגזג -
yakov48 סבבה.
לגבי הגל השני yakov48 כמדומני לא היו עדכונים שנראו ממש ככה, שהאפיק יושב עלינו לגמרי. נראה לי היום זה פעם ראשונה שזה ממש נראה כך, וגם שהאפיק מגיע באמת אלינו ולא רק נמרח עלינו ממערב.
בכל אופן גפס נהדר לשבת בעוד עשרה ימים, רק שאם המפות האלה היו למחר כנראה בהרבה מקומות היו חורקים שיניים ועיניים על מפרטים... כי המפות האלה עדיין גבוליות לשלג ממש ברוב ההרים כמדומני.
אבל לטווח כזה ולמגמה זה סבבה לגמרי. -
חברים לילה טוב חלומות נעימים אבל הרבה הרבה זמן אנחנו מיחלים לראות כאלו מפות!
וכשיש לנו קואליציה כזו אז בכלל הפרפרים המוכרים מהחורפים הסוערים מתחילים להתפרפר...
גפס לילה נותן בראש...
ובצירוף שאר המודלים נראה שהולך להיות מעניין בע"ה -
ישיר הקונטרול של גפס יותר טוב מהמבצעי וזה מעודד. זה מה שעודד אותי גם בעדכונים הקודמים שלו שהמבצעי היה לא כ"כ טוב ובפרט לטווח הרחוק והקונטרול היה יותר טוב. לילה טוב דוד ולכל ציפורי הלילה הלבנים..