סיכום עדכון ערב יום ראשון
-
תיכף....
-
אז הערב יש לנו התייצבות של כלל המודלים לתרחיש שאנו כה מחכים לו
גם הגרמני בהקצנה משמעותית הערב ויש אצלו חלון מכובד לשלג גם בירושלים כאשר אצלו בשעות השיא יש מינוס 30 על מינוס 12 על מינוס 2 שזה מתכון להערמות משמעותית גם בגבהים נמוכים מירושלים
הקנדי ממשיך בצפי הקיצוני שלו ולפיו יש שעות של מינוס 31 על מינוס 13 על מינוס 3 בירושלים ואורך חלון השלג בהרי המרכז הוא גדול מאד (כ15 ש') כך שתתכן הערמות מאד מכובדת לפיו
הבריטי ואיסי הולכים שלובי ידיים גם הערב כשהבריטי עם מינוס 31 על מינוס 2 בשעות השיא ואיסי דומה אך המפרטים לא התעדכנו עדיין
גם גפס בחגיגה ולפיו בשעות השיא יש מינוס 29 על מינוס 13 על מינוס 2 וחצי
כך שכלל המודלים בתרחיש של שלג כבד בירושלים והרי המרכז (אני לא מדבר על הרי הצפון ששם המפרטים הרבה הרבה יותר טובים עם חלון גדול של כ24 שעות ויותר) יש מחלוקת לגבי התזמון של תחילת המערכת רביעי צהרים - ערב וכן לגבי סיוחמה על כך נסגר אי"ה בימים הקרובים
ערב טוב לכולם! -
דוד סקירה מקצועית ומקיפה!
מחכים לשמוע ממך עוד בימים הבאים!
כולנו צפיה לדבר האמיתי שיגיע אלינו סו"ס, שנה שעברה היתה לנו רק טעימה.... -
Mashav אישית אני לא יודע למה מזלזלים במה שהיה בשנה שעברה. מצד שני אני לא בטוח שהתנאים אז היו פחות טובים ממה שרואים עכשיו...
אגב, מעניין לציין שאחרי המערכת הזו (שכנראה תסתיים בשישי או ליל שבת), לשבוע הבא יש גם פוטנציאל נפיץ. למודלים אין הרבה מושג איך לפרש אותו, אבל רואים פעילות לכיווננו. לפי איסי הערב כבר בראשון לילה יש מערכת נוספת. -
ישיר מעניין