עדכוני ערב יום רביעי ג' שבט
-
איסי עם גל שני בסוף הטווח מושלג. אבל שהגל הראשון בטווח 6 ימים כמעט נעלם מי מאמין לו לטווח הרחוק רק לחלום..
-
akov48 איסי חרטטן אל תתיחסו אליו בכלל מחליף את גפס מבניה דפרסיה דפוק תוך יום וחצי חוזר בו
-
פוסט זה נמחק! -
yakov48 כמה הערות
- אני בכלל לא מתרגש מזה שאיסי מערבי בגל הראשון. סיטואציה של אפיק גדול שנשאר סטטי זה יכול להיות דבר נפלא ביותר, כי זו אופציה למערכת ארוכה. אז ברור שבמצב כזה יש סיכוי שזה יישאר ממערב, ומסתבר שככה ייראו חלק מהעדכונים. אבל בסך הכול אני לא חושב שבגלל עדכון אחד צריך להיבהל.
- מצד שני... קשה לי אישית עם ההכרזות על גל מושלג... כל מה שהמודלים מראים הערב לגל השני זה לכל היותר משהו שמורט עצבים כדי לקבל כמה פתיתים... לא רואה גל באמת מושלג אצל אף אחד. זו דעתי.
סה"כ לטעמי הערב עדכון קצת פחות מוצלח ביחס לעדכונים הקודמים, אבל הגיוני שיש עליות ומורדות.
-
ישיר אני לא נבהל אבל כן חושש ולא נותן לי להיות רגוע. זה שהאפיק סטטי לא אומר שנקבל ממנו משהו רציני אם ירד מידי מערבי כמו שנראה הערב אצל איסי ואחר כך ביצי שור יבריחו אותו צפונה וזה תרחיש שכבר גפס הראה ולכן מוסיף לחשש. הלואי והתרחיש שלו יעלם והכל יבוא על מקומו בשלום. פשוט היה נראה כבר שיש קונצנזוס בטווח הזה והסיפור סגור לגל הראשון והנה בא איסי ותוקע פנדל. לגבי השלג אתה צודק לגמרי.
-
yakov48 לא באתי לומר שאין חשש. יש חשש ובטווח כזה התהפכו לנו בעבר מערכות אצל כל המודלים ביחד.
רק רציתי לומר שזה אחד המצבים שמצד אחד יכולים להיות מעולים, אך בד בבד יש בהם גבוליות וחשש.
אגב מצב דומה הוא אפיק שיורד ממש מצפון, שמצד אחד יכול להביא מערכת מושלגת, אך לפעמים בורח מזרחה מדיי ונשארים בלי כלום.
לפעמים דווקא המצבים שיכולים להיות אפטימליים הם ה"מסוכנים"... -
מה שמעניין שלטווח של 10 ימים בערך כן יש קונצזוס למערכת משמעותית מי יתור ומי פחות.
ודרך אגב אשמח אם מישהו יביא מפרטים של איסי על אף הטווח. -
למי שמעניין EC בסוף ההטווח מגיע קור גם ב850 אם אפשרות לשלג
-
יעקב תן מפרט. 850 אני יודע, מה ה-500?
-
yakov48 זה נראה לי הירוק היותר כהה של מינוס 2 ב850 ולמי שיש מפרטים מדויקים מתכבד להביא פה
-
יעקב זה סביב המינוס 1.
-
אנסבל איסי הערב
-
מה שזה אומר האנסבל
המבצעית ל31 כמעט הכי מתונה מכל ההרצות.
ולסוף הטווח המבצעית כמעט הכי טובה
מה שזה אומר שככול הניראה יהיה גרסת אמצע -
על פי המודלים הערב מתחיל ליסתמן שהגל הראשון יהיה בעיקר צפון חוף (זה גרסת האמצע של המודלים הערב)
-
איסי לגל הראשון
-
גשם עד בלי די למה חסום בנטפרי?
-
גפס בעדכוטן לילה מתחיל פחות טוב מהערב ודומה יותר לאיסי מהערב לגבי תחילת הגל הראשון
גם יותר באיחור וגם גשם יחסית משמעותי רק לצפון חוף
אבל לטווח שבוע פלוס נראה בכיוון הרבה יותר טוב -
בין רביעי לחמישי גל משמעותי לצפון שרון ואחר כך זה קו סקדנביה ישראל אקספרס...
-
כולם הלכו לישון אז גם אני הולך..
-