עדכוני מודלים יום ד, בתקווה לשבוע סוער
-
טוב חברים סיכום עדכון ערב:
גפס: ממשיך בבעיותיו בעקשנות יתר עם המשיכה מערבה של האפיק אחרי יום שלישי כך שאין אצלו כלום לאחר מכן (לא מדבר על הטווחים ההזויים)
הגרמני: פצצה. במילה אחת. המון גשם ואפיקים שיורדים אלינו לכל הטווח, ואולי מתחבא אצלו עוד משהו... וגם הוא ממשיך בעקשנות לדבוק בעמדתו.
הקנדי: מהפחות טובים הערב קצת מזכיר את גפס.
הבריטי: גם לא משהו...
איסי: בשיפור ניכר, האפיק נכנס אלינו והוא מבטל את בעיית הביצה ממערב, ולטווח שאח"כ עם שקע רום מנותק שיכול להביא הרבה הרבה ימי גשם.
ערב טוב לכולם! -
-
yakov48 המודלים
-
-
אלחנן כהן איזה?
הגרמני היחיד שאולי תומך במשהו כזה בתחילת שבוע -
דוד גם לא בתחילת שבוע, בסוף שבוע הבא.
-
אלחנן כהן חשבתי שהבאת דיווח אולי מחזאים כלשהם כעובדה שהולך להיות שלג ורצית לדעת מתי ולקבל את אישורינו. ישיר בעצם ענה לך נכון
-
דוד אמר בעדכוני מודלים יום ד, בתקווה לשבוע סוער:
אלחנן כהן איזה?
הגרמני היחיד שאולי תומך במשהו כזה בתחילת שבועבסדר תודה זה מה ששאלתי
-
Mashav יש אצלו ליום שני איזה חלון
אני טועה? -
ישיר איסי גשום כמעט כל שבוע הבא. זה בהחלט מדהים השינוי אצלו, נכון שציפינו גם להתעמקות טובה ב-192 אבל זה אולי עוד יגיע. ההעיקר שהמירוץ נפתח מחדש.
-
שימו לב לכמה זמן הנמוכות שליליות אצל איסי מטורף
נקוה שזה יסתנכרן טוב עם הגבוהות -
yakov48 בהחלט הרבה מאוד גשם אצלו גם בגל השני בשבוע הבא אחרי הפסקה לא ארוכה בין הגלים. נראה טוב.
-
מעיון קצת יותר באיסי עדיין לא הייתי ממהר לפתוח שמפניות לגביו.
יש אצלו סימני שאלה
הרמה ממערב לא חזקה מספיק, ולכן נקווה שאפי' שביטל לעת עתה את תרחיש הביצה שלפחות הרמה תתחזק ולא תקרוס -
דוד אין שמפניות אבל יש תקוה להמשך גשמים מרובים ואולי גם שלג. איסי שתפס צד כמו הגרמני שינה פה את כל המפה. נכון שזה לא סגור בכלל ויתכן ששוב גרסת גפס תתפוס גובה אבל כרגע הכיוון אופטימי יחסי.
-
איך למדתם לקרום את המודלים ניסיתי להבין ולא הצלחתי
-
אלחנן כהן כולנו התחלנו במקומות כאלה
עקבנו אחרי הפורומים השונים ולאט לאט למדנו..
אתה מוזמן! -
יאלה בהצלחה
-
לפי מפות המשקעים של איסי המעודכנות חגיגה של גשם בצפון צליל שבת עד ראשון בערב ששם [ששם נגמר הטווח] למעט הפוגה בבת אחה"צ ומוצ"ש מדהים
נראה שמרכז מתחיל להיכנס לתמונה רק בליל שני
נחזיק אצבעות בעז"ה -
אלחנן כהן בעיקר צריך להבין על אילו מפות להסתכל (אילו מודלים) ולדעת איפה ישראל על המפה.
ואז תוכל לזרום וללמוד לאט לאט. -
ואני מוסיף
תעקוב אחרי ישיר...
אבל תשתדל להיות אופטימי