אנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...
-
-
מה זה אומר?
-
אלחנן כהן המייל שנשלח לך מהאתר צריך לאשר אותו
-
אלחנן כהן אמר במה זה 'מוניטין'?:
כל לייק שעושים לי או שאני עושה לאחרים
תודה על התשובה המהירהכן, ומשהו עונה לך תשובה טובה, התודה במקום סתם להספים את הפורום, אתה עונה לו בלייק את התודה שלך על משהו שנהנת ממנו, זה מנימום בשביל הכרת הטוב לאנשים שעובדים ומביאים חומר!
-
לא נראה לי ששלחו לי מייל?
-
אלחנן כהן תבדוק, אולי בספאם
או שלא נרשמת דרך המייל הנכון שלך -
אין בספאם ונירשמתי דרך המייל שלי התקין
-
-
עדיין לא
-
שלום רב!! כל שאלה וכל נושא שיש לכם בעניין הפורום תשאלו כאן, ואנחנו נשתדל לענות לכם. בברכה - שלכם..
תודה ענקית ותזכורת קטנה בזאת למנהל המסור אקלימוס שעובד יום ולילה למענכם -
-
נגיד שאני לא נכנס לפורום 8 שעות ואני רוצה שכשאני נכנס לשרשור אחד (נגיד תחזית מודלים) זה יכניס אותי ישר להודעה האחרונה שלא קראתי כמו בווטסאפ ויראה לי כמה הודעות שלא נקראו או משהו בסגנון.
יש מצב שזה באמת ככה ופשוט לא שמתי לב, אבל אם זה לא, אם זה אפשרי לשנות את זה לככה?חוץ מזה הפורום באמת מעוצב יפה מאוד ומושקע כל הכבוד!
-
שלג בשפע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...:
נגיד שאני לא נכנס לפורום 8 שעות ואני רוצה שכשאני נכנס לשרשור אחד (נגיד תחזית מודלים) זה יכניס אותי ישר להודעה האחרונה שלא קראתי כמו בווטסאפ ויראה לי כמה הודעות שלא נקראו או משהו בסגנון.
יש מצב שזה באמת ככה ופשוט לא שמתי לב, אבל אם זה לא, אם זה אפשרי לשנות את זה לככה?חוץ מזה הפורום באמת מעוצב יפה מאוד ומושקע כל הכבוד!
ככה זה עובד באמת, זה מכניס אותך לכל שרשור עד איפה שקראת בפעם האחרונה, תבדוק ותראה.
-
אה יכול להיות.
כנראה שאולי זה קפץ לי פעם וחשבתי שזה ככה תמיד… -
שלום רב!
אני רוצה לעבור שרשורים הרבה ואני לא מצליח, זה ים זמן אולי תחלקו את זה לכמה חלקים, למשל כאן.
בכול אופן אני רוצה להודות על הפורום האדיר הזה, זה מיוחד במינו ואין כאלו דברים.בברכה.
-
דוד זאבי אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...:
שלום רב!
אני רוצה לעבור שרשורים הרבה ואני לא מצליח, זה ים זמן אולי תחלקו את זה לכמה חלקים, למשל כאן.
בכול אופן אני רוצה להודות על הפורום האדיר הזה, זה מיוחד במינו ואין כאלו דברים.בברכה.
אתה יכול תמיד ללחוץ על הכפתור הזה ולדלג עד הסוף.
וכן לכתוב באמצע איזה פוסט אתה מעוניין גם. אבל בלחיצה על הכפתור השמאלי זה מביא אותך עד הסוף! -
דוד התותח כמו שאמרתי עכשיו נכנסתי אחרי הרבה הודעות וזה הכניס אותי להודעה/ פוסט האחרון בשרשור…
לפעמים זה כן מכניס לאחרון שראית אבל לפעמים לא -
שלג בשפע אמר באנחנו שואלים- צוות ההנהלה, הפיקוח או המשתמשים ישיבו...:
דוד התותח כמו שאמרתי עכשיו נכנסתי אחרי הרבה הודעות וזה הכניס אותי להודעה/ פוסט האחרון בשרשור…
לפעמים זה כן מכניס לאחרון שראית אבל לפעמים לאזה תמיד מכניס, ככה זה עובד. אלא א"כ אתה מזיז אחורה.
-
שלום רב כאן שמעון 2 למי שמכיר אם יש לכם שאלה אתם מוזמנים לשאול אני ינסה כמה שאני יכול לעזור לכם
וכאן המקום לומר תודה לכל הצוות המסור הטכני וכו'
-
דוד התותח לא מוגדר כאן בפורום כזה דבר אימות מייל
וזה באמת בעיה כי כל אחד יכול לפתוח כמה יוזרים
-
יש פה מגבלת לייקים?
או שאין?
דוד התותח