עדכון לילה גרמני+גפס
-
חיים אריה עוד כרבע שעה מתחיל
נקווה שנראה התקפלות... -
דוד למה מה הוא מראה בעידכון האחרון (אם לא שיגעתי אותך כבר מבקש סליחה...)
-
חיים אריה שאין מערכת כלל אחרי שלישי
-
הביצה כבר נראית יותר טוב. יאללה
-
דוד תודה על העזרה
-
נתי אשמח להסבר קטן גם מהי ה'ביצה'...
-
הי חיים אריה! המלחמה הגדולה של המודלים כעת היא על זה שבמקביל להדרמת האפיק המרכזי אלינו יורד עוד שקע קטן מערבית לאפיק והמודלים חלוקים האם הוא נטמע באפיק שלנו/בורח מערבה לבדו וככה לא מפריע לאפיק שלנו לתת את הטון באיזורינו עוד זמן רב או שהוא מצליח לגרור את האםיק שלנו מערבה כמו שארה גפס עד היום בעדכונים האחרונים שלו וככה אנחנו מתרכסים מאמצע שבוע הבא ללא חורף ממשי. מי יצליח לו? זו הדרמה. יאללה תעקוב
-
הביצה קיימת אבל פחות בשרנית ומאיימת בואו ונראה לאן זה יוביל
-
נתי נתי טוב שאתה התחלת לתת פה את הטון... אתה מבין לא קטן. ישר כח.
אכן גפס עם שיפור בביצה אך צריך שיפור נוסף להעלמתה לגמרי. -
תודה יעקב48 אתם 10 גם ללא עזרה. בלילה יש לי יותר זמן. נקוה לעדכון טוב
-
לבנתיים זה לא נראה שגפס הולך להתקפל כי הלילה. וודאי לא משמעותי. יש כבר מריחה מערבה...
-
רפאל אוווווווףףףףףףףףף
-
תראו את ההבדל בניהם ל120 שעות זה הזוי!!! סה''כ 5 ימים ושינוי שמיים וארץ! מחר לדעתי המחלוקת תוכרע או שנגיע לאיזוהי פשרה באמצע
-
נתי אם אפשר תרגום המודל בבקשה...
-
נתי חחחחחחח גפס חי בסרט אנחנו לא מרוכסים בשום טווח מה פתאום אתה לא רואה שאירופה תחת רמה פשוט לא נכון זה באגגגגגגגגגגגגגגגג איזה רכס איזה נעלים אנחנו תחת אפקיותתת סטטית
-
מרוכסים הרגת אחרי ינואר שעברנו לא נתרכס בקרובבבבבבבבבבב
-
תי נו אז מה אם יש הבדל אתה תמים המודלים לא שווים כלום השנה
-
ifat32 מה מראים המודלים???
-
אם הייתי שואב היום הזה בדל של אופטימיות מגפס זה שהוא לא באמת מציע כאן משהו כמו הגרמני שפשוט מראה רמה מסודרת פלוס אפיק שנדחף על ראשינו אלא המון בלאגןןןן נכון עיקר המהלך שלו זה המשיכה מערבה ובזה הוא עקשן ודי הודו לו שאר המודלים אבל משם ואילך הכל מעורבב אצלו בלי שום הסבר מה יהיה הוא פשוט לא יודע איך לאכול את זה. שימו לב איך כל עדכון נראה אחרת בארבעת עדכוניו היום בניגוד לגרמני
אמן שאני צודק
לילה טוב -
חיים 2 זה לא אומר הרבה. פשוט המהלך של הגרמני הוא מהלך הרבה יותר קלאסי שברור אין הוא יתקדם, אין הרבה אופציות אחרות ממה שהוא מראה. אצל גפס התצורה לא רגילה ויוצרת מורכבויות בין הרמה שנדחפה צפונה והאפיק שנמשך מערבה שיכולות להיפתר בהרבה דרכים.