עדכוני מודלים יום חמישי 2/2/23 למניינם
-
אגב, חסר קצת יחס למערכת של תחילת שבוע, מדובר במערכת גם אם לא מאוד קרה, מאוד מאוד עמוקה עם המון משקעים
-
גם ממוצע ההרצות בשיפור.
-
anonimy12314 אמת
אנחנו פשוט מחכים לריגושים...
ואגב גם שמה יכולים להיות הפתעות בעיקר ביום שני -
הופה
מה קורה ב234 שעות.. -
yakov123 אני לא בטוח שיכנס
עריכה: לא נכנס
עדכון הזוי -
תגידו כמה זמן לא ראינו כזה דבר? -
הקונטרול לטווח 8 ימים עם אפיק שיורד לנו על הראש ללא משיכה מערבה כמו המבצעי. יש תקוה גם אצל גפס. רחוק אבל גם משהו.
-
לא ציפיתם שגפס יירד בבת אחת מהעץ הגבוה. לאט לאט...
מצד שני לא בטוח שהוא יוותר בלי לקבל משהו בתמורה מהגרמני... דהיינו ייתכן שניסגר על גרסת ביניים כלשהי.
נמשיך לעקוב... -
ישיר אני הייתי מצרף הבוקר את איסי לגרמני
-
סליחה על הבורות אבל אני חדש פה אם מישהו יכול לסכם בקצרה אם יש איזה סיכוי לשלג בירושלים בשבוע הבא?
אשמח מאוד -
פוסט זה נמחק! -
ישיר אמר בעדכוני מודלים יום חמישי 2/2/23 למניינם:
דוד נדמה לי שזה לא נכון. למיטב ידיעתי השמ"ט הולכים עם איסי/ברקנל. נראה לי כתוב אצלם מפורש
ואני ממש לא חושב שיש להם "מקורות נסתרים" לעדכונים. אני יכול לומר לך למשל שאיסי בטופקארטן מתעדכן בדיוק יחד עם המפות באתר של EC עצמו (מלבד משקעים).כמה דקות קודם.
ומעניין שאין להם שמה עדכון צהרים. -
אם באמת האפיק יצליח להדרים אלינו טוב עם המשיכה מערבה (שזה דבר מוזר מאד), אני מאמין שזה יביא למערביות ארוכות ומשקעים אסטורונומיים (שמשום מה לא ניכרים עדיין במפות המשקעים)
-
דוד פיצוי על ינואר
-
משה 1 השאלה שלך אם "יש סיכוי"
אז התשובה היא כן
יותר מזה קשה להגיד בשלב זה -
גפס קונטרול ב210 עם שלג גבולי במישור החוף למרות שתהיה בעיית משקעים כי ה500 לא ככ קפוא
-
רק בצפוני. במרכזי ה500 לא תומך
-
תכלס ביום חמישי שלג לפי EC ואייקון. ובשבת לפי הקנדי והקונטרול של GFS
-
עדכון ערב חשוב לפנינו. נפתח שרשור חדש
-
כרגע כפי שנראה כעת רביעי ערב לילה בירושלים סביב 2 מעלות ואולי אפילו פחות זה אומר שאם יהיה בין רביעי לחמישי משקעים
תושבי המרכז מגבהים של 950 קמים לבוקר לבן
אגב לגבי ירושלים השמ''ט כותב 2 מעלות וגמב''ש
מה שמוזר שירושמיים לא מזכיר אפילו גשם
עדיין רחוק ולא סופי