עדכוני מודלים יום ראשון בוקר 5/2
-
שלג בשפע לא. אולי גשם מקומי ברובו קל
-
אה. חשבתי שהמפה ש גשם עד בלי די הביא הייתה משקעים בשבת… זה משקעים עד שבת.
-
קוסמו נותן בין 100 ל-150 מ"מ באיזור בית שמש, ביתר עילית וחלק מי-ם וגם באיזור קרית גת, כמו"כ כל איזור החרמון ומג'דל שאמס. זה אומר מעל מטר שלג... פשוט מטורף. זה הקצנה מוטרפת ביחס למה שהיה עד עכשיו. אם הייתי מהמר כעת על מפלס הכינרת הייתי נותן לפחות 15 מ"מ כי הזרימה בנחלי הצפון תכפיל ואולי תשלש ביחס למערכת הקודמת שאז הכל היה יבש.
-
yakov48 היכן ראית קוסמו מצתבר?
-
-
yakov48 מי אמר שזה המעודכן?
-
גשם עד בלי די בודאי. הקודם היה הרבה פחות
-
שימו לב שחלק מהחרמון זה בין 150 ל-200 ונקודתית אף יותר. אייקון גם בדומה לגבי החרמון. לגבי ההרים נותן בין 70 ל-100 ברוב המקומות. מהצפון ולאורך כל שדרת ההר עד דרום הרי יהודה( חברון).
-
am124361 אל תשכך שהוורטקס זה לא איזה עוצמת מערכת אלא בעיקר אם יהיה מערכת וזה ניראה טוב לכול הטווחים
-
בדקתי עכשיו במפרטי גפס ערב והוא עם שיפור ממשי לשלישי רביעי כך שלפי דעתי יש סיכוי לראות שלג באוויר בירושלים בעיקר בשכונות הגבוהות כך גם בגרמני לילה שהחל להתעדכן (שיפור מעדכון ערב) ואפילו מכניס את המינוס 25 לירושלים ובכללי כל המודלים השתפרו מאתמול ועומדים על אזור 25/10-11/1
(גפס לירושלים)
+54. -24.8 -10.8 -0.5
+57. -25.6 -11.2 -0.6 + 60. -24.9 -11.3 -1.1
+63. -24.2 -11.6 -1.3 + 66. -23.5 -11.6 -1.6 -
שלישי בערב צפוי להערם במקומות הגבוהים של גוש עציון? נגיד נווה דניאל.
-
פוסט זה נמחק! -
שלג בשפע אני חושב שלפי המפרטים כרגע הסיכויים די סבירים בשלישי בלילה אבל צריכים לשמוע גם חזאים מוסמכים שיגידו את זה
-
ירושלמי 22 אה רגע החלון הזדמנויות הוא יותר לילה -בוקר?
זתומרת שבערב הקור עוד לא נכנס? נגיד ב21:00 -
שלג בשפע כן שעות השיא הם משלישי בערב עד רביעי בוקר
-
גפס בעדכון לילה כמעט העתק הדבק של הקנדי וגם עם מערכת בטווח 9 ימים ושלג בצפון ואולי גם במרכז
-
גפס לילה "מצליח" ליצור מערכת יותר נורמלית מהאפיק של שבוע הבא, ב200 שעות. ה850 קר אבל ה500 כנראה לא מספיק לשלג ממש.
לא לגמרי ברור מה מפריע לאפיק הזה להתעמק. (זה לא ביצי שור ) -
וואאוו איזה נמוכות קפואות. מטורףףףףף...
-
פוסט זה נמחק! -
מה ירד שלג בירושלים?