שרשור הימורים לגובה השלג בחרמון עד יום חמישי בחצות
-
2.10 מ' בעליון
1.90 מ' במפלס התחתון -
תגידו למה תמיד המדידה היא בכפולות של 10 ס"מ עגולים?
כי אני מהמר על 2.07 מ"מ. בעליון ו-1.92 בתחתון.... -
עליון 194 ס"מ
תחתון 172 ס"מ -
yakov48 1. כל העדכונים שיצאו (לפי מה שהופיע כאן בפורום) היה עם מספרים עגולים,
2. גם במקרה ולא - עדיף לכתוב מספר עגול - שאז אם אתה מפשל ב-עד 4 ס"מ - עדיין אתה יכול לטעון שניצחת ורק עיגלת את התוצאה,
אבל אם אתה כותב מספר מדויק- הסיכוי שלך לנצח קטן ב-80 %.... -
בנוסף - לכל המהמרים - נא לשים לב:
ההבדל בין המפלס העליון לתחתון עומד כבר כמה ימים על פער של 20 ס"מ,
הסיכוי שהוא ישתנה הוא מאוד נמוך כיוון שבשני המפלסים הטמפרטורה מתחת לאפס....עדיין יכול להשתנות קצת בגלל ריבוי משקעים במפלס אחד בלבד - אך הסיכוי להבדל רציני קטן מאוד,
לתשומת לב:
yakov48
קומולוס
סער וסופה -
אוהב שלג לא ישבע כנראה שהייתי צריך לכתוב את ההודעה בשרשור הבדיחות
-
yakov48 חשבתי שהתכוונת בצחוק (מסגנון הכתיבה),
רק ראיתי שזה שהימר אחריך גם כתב ככה - אז רציתי להבהיר.... -
2.15 עליון 1.95 תחתון
-
אוהב שלג לא ישבע
חשבתי שזה לא משנה, כי אני יכול להיות הכי קרוב, למשל לא יכול להיות שמי שכתב 193 ובסוף היה 194 יעגלו להוא שכתב 190 ולא למי שכתב הכי קרוב... -
205 עליון
180 תחתון -
מישהו רוצה לעשות ממוצע?
-
עליון: .2.4
תחתון: 1.84 -
אלחנן כהן טוב חברים גלשנו מהשרשור
אנשים יכנסו ויבלבל אותם כמות הפוסטים שאינם קשורים אז ברשותכם אני מוחק את כל הפוסטים בשרשור הזה שלא קשורים להימור -
עליון 2
תחתון 1.60 -
איפה החרמון אוחז הבוקר?
-
שלמה456 עוד לא עודכן נכון לעכשיו
-
עדכון מאתר החרמון הבוקר נמדד כ2 מטר שלג בתחתון!
אז בנתיים כל מי שהימר (ואני ביניהם) על פחות מ2 מטר בתחתון יכול לסגור בסטה... -
עדכון מאתר החרמון ברברה הותירה את חותמה באופן מפתיע באתר החרמון הרבה מעבר למצופה. הבוקר פילסו את דרכם צוותי האתר ולהפתעתם גובה השלג במפלס התחתון מגיע ל-2.00 מ'. הצוותים עובדים במרץ על פינוי השלגים ופילוס הצירים. הטמפ' במפלס התחתון 4°-, תנאי מזג האויר קשים במיוחד, ערפל כבד, רוחות עזות במפלס העליון. אתר החרמון יהיה סגור מחר יום חמישי, 9.2.23 על פתיחת האתר נעדכן. "אנחנו עושים את כל המאמצים לפתוח את האתר למבקרים וגולשים ברגע שיושלמו ההכנות. בטיחות המבקרים היא נר לרגלינו וכרגע תנאי מזג האויר באתר מאוד קשים, אני קורא לציבור להאזר בסבלנות, לשמחת כולם כמויות השלג מרשימות והוא יחזיק הרבה זמן", ציין רפאל נוה מנכ"ל אתר החרמון. צילום מהשטח: אתר החרמון
-
קומולוס קרדיט....
-
אף אחד לא הימר על יותר מ-2 מטר בתחתון, אז כולנו אכלנו ת'כובע
התג יחכה להזדמנות הבאה?